Emmm… tkole… mene ta zumba blazno mika… pač, ples mi je bil od nekdaj všeč in raje sem plesala po koncertih, kot pa se potila na aerobiki – pa tudi dlje sem zdržala, ker je bilo pač zabavno. 🙂
Sem pogledala in v LJ in okolici je kar nekaj inštruktorjev oz. možnosti vadbe. Imam pa en problem(ček). Sem močnejše postave in imam blazne probleme se spravit na kaj takega, ker me je sram poskakovat in sopihat v družbi več al manj fit osebkov, ki svoj fit videz le vzdržujejo, medtem ko sem jaz daaaaleeeeč od tega.
Tiste, ki ste to že probale (v živo, ne prek filmčkov in dvdjev) – se tam najde tudi kaka debeluška? Je to sploh primerno za ljudi s prekomerno težo? Kot sem gledala folk precej raztura, jaz pa ne znam niti enega koraka – všeč mi je sicer, znam pa ne… 🙂
In še eno vprašanje – obstaja kaka debeluška, ki bi šla sopihat z mano? V družbi je lažje, pa še bodrile bi se lahko… 🙂 Če obstaja kakšna, naj se mi javi na ZS al pa pusti mejl, kar pač bolj ustreza… bi bla zelo vesela, če v tem ne bi bila sama… sem pa iz KR in bi mi ustrezalo vse od Lj pa do Kamnika, bolj zvečer ker se moj delovni dan konča precej pozno.
Upam na kak pozitiven odgovor! 🙂
Lep pozdrav vsem!
Živjo, Jenna!
Js sem hodila na Zumbo v plesni studio in ti povem, da se nič ne rabiš bat, da se tam kaka debeluška ne bi našla. Hodijo vsi, ki jim je ZUMBA všeč, mladi, stari, suhi, debeli, ful plesno nadarjeni, pa tudi taki, ki jim je ples španska vas.
Če ti je ZUMBA tako všeč, se ne oziraj na to kdo je tam in kakšni so. Itak, ko začneš ZUMBAT;) pozabiš na folk okrog sebe, vsaj js sem, ker mi je to ful uživancija in se mi brezveze zdi ukvarjat z drugimi, sploh pa vsak gre tja zaradi sebe in ne se zaradi izgleda omejevat. Ti povem, da ene debeluške bolš muvajo kot kake suhice. Js sem z ZUMBO začela, ko sem imela 15kg več, kot jih imam sedaj in ti povem, da mi je blo za druge popolnoma vseeno, js sem se čist prepustila in totalno uživala. Probaj, mogoč pa ravno tam ugotoviš, da si ful talent za latino, še najbolj pomembno pa je, da se dobro počutiš in da nardiš neki zase. Js ti res ful priporočam, če maš možnost, naj ti izgled ne bo ovira, veš kolko lepih stvari zamudiš z omejevanjem same sebe…
Js zdej zumbo prakticiram sam zjutraj, za dober dan, ker mam tak urnik vseh obveznosti, da mi še nekaj časa ne bo uspelo it na skupinsko zumbo, pa bi ful rada spet šla….
UŽivaj in predvsem ZUMBAJ;)
Zdravo punce!
Če vas zanima Zumba v LJ me kontaktirajte na [email protected]!
Na voljo sem tudi za vaša vprašanja, informacije, karkoli vas zanima. 🙂
ODPIRAM ZUMBA STUDIO, kjer se bomo zabavali še pa še!
Glede na odziv strank in izkušnje dosedanjega učenja Zumbe menim, da bo to pri nas še mega senzacija, ki bo trajala še pa še!
Super lokacija, ugodna cena obiskov, ŽUR ZAGOTOVLJEN!
Če ste na facebook nas poiščite pod ZUMBA SLOVENIJA in se pridružite ostalim navdušencem!
Upam, da se kmalu vidimo![/b][/b][/b]
Vabim te na svojo brezplačno uro Zumba fitness v Ljubljani. Več info na [email protected]
lp 🙂
Vabim te na svojo brezplačno uro Zumba fitness v Ljubljani. Več info na [email protected]
lp 🙂
zdravo punce!
jst obiskujem zumbo 2x na teden že pol leta. je odlična vadba za vse k majo radi bolj latino muziko (čeprav se najde tud kak bolj rock’n’roll komad) in za vse starosti, vse postave in za vse ne glede na fizično pripravljenost in plesni talent, saj vsako koreografijo lahko izvajaš z tako intenzivnostjo, kot zmoreš… in s časoma pride več kondicije in vedno bolj skačeš!:) zato, ker je žur, tista ura še prehitro mine. jst se po vsaki uri počutim odlično, in me zmeraj spravi v dobro voljo 🙂
kolegica, ki sploh ne mara športnih aktivnosti je nad zumbo navdušena 🙂
no če sem vas prepričala, le pejte pogledat na kako uro zumbe – prepričana sem da vadba doma s pomočjo DVD-ja ni niti pol tok zabavna!
lep pozdrav vsem zumbarkam in vsem ki to še bojo 😉
Z ZUMBO DO IDEALNE POSTAVE
Bodimo iskreni. Vadba je zdrava in nasploh koristna. Vadba je veliko stvari, vendar nikoli ni bila znana po tem, da je zabavna…..do sedaj!
Zumba program spaja hipnotične latino ritme z enostavnimi koraki in ustvarja edinstven fitnes program, ki vas bo zagotovo navdušil. Vključuje tako osnovne principe aerobne in intervalne vadbe ter (kot) principe fitnes programov za moč, s katerimi maksimira kalorično porabo, poveča kardio-vaskularno zmogljivost in tonizira celotno telo.
Vadba je nezapleten skupek plesnih korakov in krepilnih vaj, ki oblikujejo mišice celotnega telesa. Osredotoča se predvsem na zadnjico, noge, roke, trebušne mišice in nenazadnje na vašo najpomembnejšo mišico – vaše srce.
Ob seksi in energičnih latino ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča in obenem prinaša vidne rezultate. Zumba je edinstvena, razigrana, učinkovita in najzabavnejša oblika skupinske vadbe, oblikovana prav za vas.
Zumba fitness program je postal prava senzacija, ki se širi po vsem svetu z neustavljivo hitrostjo in postaja eden najvplivnejših programov v fitnes industriji.
Od aprila 2010 imamo 6 milijonov zumba udeležencev na teden, v 75ih državah sveta, na 50.000 lokacijah. Zakaj? Ker je več kot le fitnes program in je več kot le skupinska vadba…je način življenja !
Prednosti programa Zumba Fitness:
• Poraba do 1000kcal v eni uri, kurjenje maščobnih zalog
• Oblikuje vaše celotno telo
• Enostavna vadba, plesno predznanje ali partner nista pogoj
• Povečuje vzdržljivost/kondicijo
• Izboljša vašo koordinacijo/motoriko
• Krepi srce in vitalnost pljuč
• JE VADBA V PROBRAZBI, JE UČINKOVITA IN ZABAVNA
Lep pozdrav,
tudi sama se navdušujem nad zumbo. Rada bi imela cd-je oz dvd-je, ampak si jih ne znam posnet, da bi jih lahko dala pol v dvd predvajalnik in gledala preko tv. 🙁 Je še katera od vas tukaj, ki ste si to vedle narediti in ste pripravljene, da bi mi posnele in poslale po pošti? (plačam poštnino in dvd-je). Ali morda katera, ki jih več ne rabi?
LP