Najdi forum

ŽRTEV SPOLNEGA NASILJA

SEM TUDI JAZ IN SLUCAJNO SEM ZASLA NA VAŠ FORUM. ZANIMA ME ALI OBSTAJA V SLOVENIJI DRUŠTVO ZA ŽRTVE SPOLNEGA NASILJA ALI KARKOLI PODOBNEGA? HVALA IN SRECNO

Pozdravljena, Simona !

Seveda obstajajo, vendar so tudi čakalne dobe. Prilagam link, kjer so opisana društva po Sloveniji http://med.over.net/forum5/read.php?48,4966637 .

Lahko pa te povabim, da tukaj na teh straneh napišeš tvojo problematiko, če seveda želiš.

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Hvala za vas odgovor. Gre za to, da vse zrtve spolnega nasilja, nujno potrebujemo pomoč. In to celo zivljenje, zato sem imela v mislih če obstajajo v Sloveiji društva, kjer se ženske dobivamo in se pogovarjamo,si pomagamo z nasveti v koncni fazi niti ni nujno, da je prisotna strokovna pomoč.

Pozdravljena!

Vem, kaj potrebujemo žrtve spolne zlorabe oz. nasilja – predvsem, da nas nekdo posluša, da se ” skašljamo “, da nas posluša četudi ne govorimo povezano. Želimo, da nas nekdo sliši, da sliši in občuti našo stisko, strah, gnus ki ga nosimo v sebi. Vse to zmore samo ženska, ki je dala podobno zgodbo skozi in ve čez kakšne težave in prepreke je potrebno iti, da premagamo in osvobodimo sebe.

Lahko pomaga tudi društvo v katerem je več žensk, ki se na 14 dni dobivajo in izmenjavajo mnenja o svoji zlorabi, manipulaciji in podobno.

Lahko pa pomagam tudi jaz. Lahko pišeš sem na forum ali pa na email [email protected] !

Kar oglasi se še kaj!

Srečno!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Spoštovane,

sem mamica 14. letne deklice, ki jo je od 8. razreda naprej spolno zlorabljal očim. Moram priznati, da mi je hči povedala kaj se dogaja, vendar nisem znala izstopit iz tega začaranega kroga. Sama sem bila pri 9. letih posiljena in moja družina ni tega prijavila naprej, kajti to bi bila sramota za našo družino. Žal sem tu odpovedala. Ko se je bivši mož odselil, mi je v razveznem postopku ob njegovih besedah “Anja ni moj otrok in je še mladoletna”, kot preblisk pojavilo priznanje sama sebi, da je to res kar mi je Anja govorila. Odšli sva na center za socialno delo in prijavili dejanje. Psihologinja je po pogovoru z Anja ugotovila sum spolne zlorabe in prijavila na kriminalno policijo. Vsi smo imeli že zaslišanje, zato ne vem kakšen je postopek naprej. Veliko prebiram, da na sodišču izpade kot žrtev otrok ne storilec. Če ima kdo izkušnje z tem postopkom, naj prosim odpiše oz napiše svoje izkušnje.

New Report

Close