zrak v nožnici
Mene pa neki zanima, a se to pogosto dogaja, da pride zrak v nožnico in pol ko se stanem al a kaj to gre ven in zgleda kot da pač prdneš.. in to je res smešno:S
zadnjič se nama je to nardilo in pač me je bilo full sram pa to, a me zanima če se to pogosto tudi drugim dogaja.. aja pa kot da ni bilo to dovolj sm bila pač zadnji dan menstre, v bistvu ni nič več teklo in vse sem si umila, pa je vseeno imel on potem sled krvi… je to nerodno zame? kaj si bo mislil? Lp
macooooo
To je čisto nekaj običajnega, odvisno od poze. Ko fant prodira vate s temu tudi “dovaja zrak v tebe” tako da nekje mora ven :). Naj te nebo nič sram, ker to se dogaja skoraj pri vseh parih.
Tisto glede menstruacije je pa čisto odvisno od tvojega fanta, kako on gleda na te stvari. Nekaterim je čisto vseno, nekaterim se pa to gnusi… Če te ima rad mu tisti trenutek ko je na sebi videl kri ne bo pokvaril trenutka izpred petih minut, ker to je le del tebe.
Hvala Jenko;) malo si me potolažil:) sem bla že jezna nase, da se samo meni dogajajo ti golobčki v nožnici hehe.. glede menstre je pa res blo neprijetno,ampak pač blo je tak, da res sem misla da ni več menstre, ker nism že celi dan krvavela, pa še res temeljito sm si spirala, ampak je očitno bila globoka penetracija, da je dosegu tja.. sicer ne vem kak on to dojema, reku je sicer uf.. kao v tonu da se mu malo gnusi, ampak pol ko sm ga povprašala, je reku kaj sm kaj reku:)) tak da ja… v bistvu pa on ni moj tip, ampak sma občasno skupaj.. :S… upam, da se mu nisem s tem zasrala in da še bova kdaj skupaj, ker mi je z njim pač lepo
Forum je zaprt za komentiranje.