Najdi forum

zopet masaža dojenčkov

Sem nosečnica, ki naj bi rodila v maju. Zanima me, ali je možno, da pridete na dom praktično pokazati masažo dojenčkov. Oz. kako potekajo vaši tečaji?
Vem, da ste to že 100X povedala ampak vseeno bi vas prosila še za eno objasnitev.

Hvala

Ko je malček rojen, me lahko pokličete, pridem na dom in se začnemo učit masaže. Na prvem srečanju dojenčka zmasiram, pokažem prijeme, povem vse, kar je potrebno, pustim list papirja, kjer so masažni prijemi shematsko narisani. S seboj prinesem vse, kar potrebujemo za masažo, razen plenic, ki jih imate sami doma. Nato vas pustim kakšen teden, vmes me pokličete in poročate, kako vam gre s prijemi, ki ste se jih naučili. Potem spet pridem, vi masirate in popravljava, kar si niste mogli zapomniti. Če malček ni razpoložen, pač pridem spet, tako da vidim vse prijeme, ki jih izvajate.

V petek, 23.1. imam v društvu Štorklja predavanje o masaži dojenčkov, pa lahko pridete poslušat, da dobite občutek, kako to izgleda. Predavanje je na Zavodu za gluhe, Vojkova 74 ob 16.30 v ritmični sobi. Vstop je prost.
Pokažem tudi uporabo banjice Tummy-tub, ki je v prvem obdobju življenja zelo primerna za dojenčke.

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close