Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zopet krvavim

Zopet krvavim

Drage moje ženske
Pred uro sem začela ponovno krvaveti. Tako me je strah, da bi najrajši umrla. Sem klicala mojega ginekologa, ker je povedal, da moram takoj v bolnico. Sedaj čez urco bom šla od doma. Joj tako me skrbi ne vem več kaj, sem čisto obupana.
Držite pesti zame, da bo vse dbro z mojim malčkom.
Če se malo dalj čas ne oglasim, se ve, da sem v bolnici. Ko pridem se oglasim.
Lepe pozdrave vsem, zelo obupana bodoča mamica
Doroteja

Upam, da ob vse OK. Mislim nate!

Gretica

Drži se.Srečno!

Samo brez panike, če se le da! Bomo v mislih s teboj in tvojim sončkom!

DRŽIM PESTI!

Tudi jaz že držim in še bom naprej držala pesti – tako na nogah kot rokah !!!

Le optimistično ! To obema najbolj koristi !!!

alenka

Držim pesti za vaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doroteja! Mislimo nate in držimo pesti!

Drži se!!!

LP, Andreja

Resnično iz srca upam, da bo s tabo in tvojo pikico vse O.K.
Držim pesti! Bodi optimistična!

Barbara

Doroteja!

V mislih bomo s teboj!
Drži se!

Tašika

Drzi se! Glede na to, da si imela ze take krvavitve, gre najbzr spet za isto zadevo.

Amak morda pa vseeno vztrajaj, da raziscejo, kaj za ena krvavitev to je!

Hvala in še enkrat vam hvala od srca, za vspodbudne in tolažilne besede. Resnično sem se bila tako ustrašila, da so se mi začele roke in noge tresti. Sem bila na gin pregledu, ker mi je tudi takoj opravil UZ, in hvala bogu je vse dobro, srček dela, ne ve pa od kod ta krvavitev, če se pa na UZ nič ne vidi. Dal mi je za piti Buscopan 3 krat na dan po eno, in pravi, če bi me sprejel sem prosila, da zaeenkrat ne bi. In tako se je strinjal, samo počivati moram. Vprašal je tudi mojega moža, če pšočivam. Če sem odkrita sem samo tukaj na računalniku, ki mi malo zbije slabe misli z glave, če ne bi bila tukaj na forumu bi znorela v samoti. Zadosti imam, in kvačkanja branja itd, vse to sem počela že prej, ko sem bila v bolnici. Tako, da edina tolažba mi je še ta internet. Drugače doma tašča kuha kosilo, mož pospravlja pomiva posodo, hčerka isto mi vse naredi, skratka resnično skoraj nič ne delam. Od kod ta k…. Krvavitev pa ne vem, če ne ve ginekolog kako bom ja potem vedela? Samo me spravlja v strah in obup, jokanje in stokanje. No hvala bogu, da imam še vas ženske tako dobre da se da z vami marsikaj pogovoriti in potolažiti.
Res iz srca še enkrat hvala…..
Lep dan vsem
Doroteja

Želim ti velikoooo sreče in čim manj skrbi. Boš videla, vse se bo dobro izteklo!
Drži se!
Anja

SUPER!

LP

Gretica

Doroteja, naj ti povem, da je moja sestrična krvavela obe nosečnosti in sta se obe dobro končali, pri drugi je krvavela celo do petega meseca, tako, da to še nič ne pomeni! Tudi njej niso mogli dati odgovora zakaj, je pa seveda ves čas počivala!

Veliko sreče!
Špela

Doroteja, hvala bogu, da ni bilo nič hujšega. Če se pa se kdaj ponovi pa vztrajaj, da te obdržijo notri.
Moja mami je imela isto pa ko jo je doktor videl, da krvavi so jo takoj obdržali notri.

Vso srečo!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bianca

Draga Doroteja!
Je že pozna ura, verjetno že spiš, zelo sem se ustrašila zate, s strahom sem brala sporočila naprej. Držim pesti, tudi ko sem v službi, danes sem bila do večera. Z mislimi sem z vami drage prijateljice, Doroteja tebi pa absplutno želim, da se ti te krvavitve umirijo!Kar solze so mi pritekle!
Maja

Draga Doroteja!

Kaj naj rečem drugega, kot ostale-držim pesti! Tudi mene je kar stisnilo pri srcu.
Počivaj, počivaj!!!

Srečno

Sama sreča, da je vse dobro.Mislim da bi bili vsi nesrečni, če bi se kaj zgodilo.
Jaz vedno v strahu pogledam spodnje perilo, da ni mogoče kaj krvi priteklo in vsakič olajšana ugotovim, da je vse v redu.Moj ginekolog mi je svetoval naj se ne prevažam preveč z avtomobilom in tako sem odpovedala jutrišnji sindikalni izlet na Dunaj.Ma ni važno, vsemu se odpovem, da le obvarujem svojega otročka.

New Report

Close