Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Zoohit spletna trgovina

Zoohit spletna trgovina

…je s to spletno trgovino in odzivnostjo. Sploh niso niti malo prilagodljivi, na maile odgovarjajo (verjetno) povsem selektivno in se to en odgovor na stranko, ce sploh, pisejo zavajajoce podatke glede dostave, sploh ne velja to, kar pisejo glede vracil – odstopno izjavo sem jim poslala sredi decembra in do danes se nisem prejela vrnjenega denarja, tako da se bo ocitno treba posteno zgrabiti z njimi oz. jih prijaviti Trznemu inspektoratu, pa naj placujejo kazni, ce se jim to splaca. Mene za tistih 40 eur ne bo konec, jim dam se dve placi zraven, samo da jih ne vidim vec kje, hehe, njih bo pa vse skupaj malo bolj udarilo po zepu 😉 Odsvetujem nakup. Priporocam pa lahko spletno trgovino Klinika Loka. Hitri, ustrezljivi, cenovno ugodni (kaj ti pomaga 1 eur ‘prihranka’ na izdelek, ce ti potem ti revezi kravzljajo zivce), vse je tako, kot se dogovoris, pa se nasim ljudem damo denar. (Sicer veliko kupujem tudi v tujih spl. trgovinah in imam same dobre izkusnje – ti iz Zoohita se lahko skrijejo pred vsakim Kitajcem, ki prodaja na eBayu, pa tudi pred Britanci, ki so na samem spodnjem robu spletnih prodajalcev. Verjetno jih zato ni na eBayu, ker je treba tam pokazati vsaj osnovno mero profesionalizma.)

1€ prihranka na izdelek??? Po 16€ in več na ENO VREČO briketov. Prihranimo vsaj 50€ na mesec pri nas.
Do sedaj imamo le dobre izkušnje z zoohit. Očitno niso zastonj dobili naziv spletni trgovec leta 2015, ane?

Sam že nekaj časa naročam pri zoohit. Hrana je cenejša kot pri nas, dostava je hitra. Plačujem direktino s kartico pa do sedaj vse v redu. Na sporočila odgovarjajo hitro. Prijaviš se na svoj račun, izbereš temo in napišeš. Odgovor vedno. Do sedaj mi je samo enkrat dhl izgubil paket. Poslali drugega brez težav. Moja denarnica je hvaležna tej spletni strani

Na zoohit naročam že nekaj let. Dostava običajno hitra, naročiš v soboto, v torek je že tu. Le 1x sem čakala 1 teden. Vedno odgovorijo na sporočila in do sedaj so mi tudi vedno upoštevali reklamacijo in vrnili denar. Cene ugodnejše kot pri nas (s tem da ne ravno za vse znamke, npr. Hill’s dietetične hrane so na naši veterini cenejše) predvsem pa je ponudba večja.

Pozdravljeni!

Še kdo te dni naroča preko te spletne strani in ima zamudo z dostavo paketov?

New Report

Close