zoloft tablete
Pozdravljeni,
prosim če mi lahko poveste kaj o zoloft tabletih.
Imam napade tesobnosti, ko mi kar naenkrat začne biti srce, slabo mi je dušiti me začne. Grozno. Prvi ta napad je bi najhujši ker sem morala celo na urgenco, prepričana da je infarkt. ker sem imela mravljince po vsem telesu.
Kardiolog je rekel da je srce v redu na ekg pa je viden sinusni ritem – kaj to pomeni. Hodim v službo. Zelo mi je pomagalo ko sem bila doma da sem šla lahko ven in se sprostila ter se zamotila z kakšnim delom. Imam dva otroka, poročena kup skrbi in težav – včasih ne vidim izhoda in pozitivnega izida.(gradnja hiše … čimprejšnja vselitev). Vsak dan ko se zjutraj zbudim se sprašujem kako bo pa danes, ali bo brez napadov. Kardiolog pravi da priporoča kakšen obisk pri psihoterapevtu, zdravil zaenkrat ne, ker so ti znaki čisto podobni anksioznosti.
Kaj vi menite ali bi mi pomagale Zoloft tablete ali priporočate kakšne druge.?
Hvala za odgovor
Spoštovana Sonja, ker je vzrok vaši esnobnosti očitno v vašem neposrednem okolju (gradnja hiše), bo tesnobnost minila,ko bo odpadla ta skrb.Poskrbite za dovolj počitka.Kadar tesnobnost lajšamo z zdrvavili, običajno izberemo antidepresiv (Zoloft je eden izmed njih obstajajo pa še števini drugi))vendar šele tedaj ,ko so izrabljena vsa druga sredstva.Odzivnost na zdrvaila je pri različnih ljudeh različna, tako da je povse, m ožno, da bi vi bolje reagirali ne katerega od ostalih.
Draga Sonja
Kot, da bi mene vprašala kako se počutim, jaz se počutim kot ti. Nikoli od nikoder ni ne duha ne sluha, da se konča ta štorija.
Če želiš mi lahko pišeš na moj e-mail, da se kaj več zmeniva oz. izmenjava izkušnje.
Tudi jaz sem bila že pri psihiatru. Moj mail je: [email protected]
Želim ti brez panike in si piševa kaj.
LEP POZDRAV
PIŠI KAJ
ŽIVJO TINA!
MI JE KAR MALO LAŽJE KO PREBEREM DA IMA ŠE NEKDO PODOBNE TEŽAVE.
KAKO SE JE PRI TEBI TO ZAČELO NAENKRAT ALI POSTOPOMA?
MORAM PA REČT, DA ZDAJ ŽE ŠTIRINAJST DNI NI BILO KAKŠNIH POSEBNIH TESNOB IN STISK.
POVEJ MI KAKO SI POMAGAŠ, PSIHOTERAPEVT ALI ZDRAVILA?
JAZ SKUŠAM BITI ČIMVEČ ZUNAJ SE SPROSTIT, AMAPK TO JE PRI DVEH OTROCIH MALO TEŽJE, VENDAR UPAM IN MISLIM DA SE MI BO USPELO POSTAVIT NA NOGE.
LEP DAN IN ADIJO
!
SONJA