žolčni kamni
Spoštovani;
Zgodaj spomladi sem po vaših navodilih naredil tri čiščenja jeter, ki sem jih opravil brez posebnosti. Tudi nisem imel pretirano veliko peska in holesterolnih kugljic; ker nas je to delalo več sem imel občutek, da sem izločil najman.
Hodim pa tudi na redne ultrazvočne preiskave na 6 mesecev. Tako sem bil na teh preiskavah januarja, kjer so mi odkrili dva ledvična kamna v velikosti 9mm; brez drugih posebnosti. V začetku septembra sem opravil zadnji ultrazvok. Ugotovitve so me zelo presenetile; ledvična kamna sta izginila, pojavilo pa se je več žolčnih kamnov v velikosti do 6mm.
Še o moji prehrani; ne uživam mlečnih izdelkov in sladkih stvari (mogoče domač štrudelj ali kaj podobnega), sladkih gaziranih pijač in drugih industrijskih slaščic pa striktno ne uživam. Meso uživam skoraj vsak dan (piščančje in svinsko redkeje goveje). Namesto masla in olja uporabljam kokosovo mast. Sem pa en dan pred preiskavo pojedel dve svinjski rebrci.
Kakšno je vaše mnenje naj o mojih žolčnih kamnih in ali se lahko kamni v velikosti do 6mm tvorijo v enem do dveh dneh (glede na mojo prehrano dan pred preiskavo) in kako bi se jih “znebil” seveda po naravni poti.
Prav tako imam občutek, da imam povsem porušeno hormonsko ravnovesje, saj imam pri 40 zunaj samo en modrostni zob eden pa se je zagozdil v sedmico. Prav tako me daje strašna utrujenost po telesnem naporu (1 dan po naporu) ponavadi mi potem pade tudi imunski sistem, kar se vidi v obliki manjših gnojnih mezelju podobno turom in bolečini v ušesih in vročini do 37,5 stopinj(nikdar več že dalj časa). Nekateri ljudje, ki se ukvarjajo s športom in imajo medicinsko izobrazbo namigujejo na pomanjkanje testosterona. V dneh izčrpanosti mi tudi počasneje raste brada in eden od testisov mi zleze iz mošnje.
abcabc
Pozdravljeni!
Če želite vedeti, kaj se dogaja na področju hormonov, bi bilo najboljše opraviti hormonski test iz sline. Za več informacij lahko pokličete v ordinacijo.
V nastanek žolčnih kamnov v 2 dneh ne verjamem. Nastanek žolčnih kamnov kaže na splošno obremenjena jetra, za kar je lahko več vzrokov – črevesne glivice, proces vrenja v črevesju in s tem nastajanje alkoholov…
Lep pozdrav!