Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Žolčni kamni

Žolčni kamni

Pozdravljeni,
stara sem 30 let in pred dvema mesecema so mi odstranil žolčnik, zaradi kamnov. Včeraj se mi je pojavila bolečina pod desno lopatco (ni vedno na istem mestu), ki ne traja ves čas. Zanima me je to zaradi operacije, se je kaj ponovilo, ali sem mogoče kaj prehladila? Imam pa še vprašanje glede bolečine pod žličko, ki nastane ko nosim otroka, potem ko ni več obrmenitve na žličko pa izgine? Kaj naj storim? Hvala za odgovor.

Zanima me tudi, če se lahko žolčni kamni ponovijo,čeprav so mi že odstranili žolčnik, kakšna je možnost. Kako lahko vplivam, da se ne bi ponovili? Kaj storiti če se ponovijo, ali ponovno operacija?

Spoštovani,

bolečina pod lopatico je lahko še posledica operacije in bo minila, lahko ste se prehladili ali pa malo nategnili kakšno mišico ali živček. Žolčni kamni se vam ne morejo ponoviti, če so vam res odstranili cel žolčnik. Če pa so odstranili le kamne, pa se lahko.
Bolečina v žlički je po opisu mišična – preveč se naprezate.

Lep pozdrav, Katarina

Najlepša hvala vam za odgovor!. žolčnik so mi v celoti odstranil!

Še enkrat pozdravljeni! Sedaj se mi je bolečina preselila na sredini in sicer med desno in levo lopatico. Mislite, da je še vedno vzrok prehlad, nateg mišice, ali bi bilo lahko kašna ponovitev glede kamnov? Šeenkrat hvala!

Žolčni kamni ne morejo biti, ostalo še vedno lahko vztraja.

Lep pozdrav, Katarina

New Report

Close