ZOLC?! nujno
pozdravljeni,
imam 8 mesecev starega dojencka. po porodu sem imela tezave s scitnico, ki je delala prevec, zato sem tudi mocno shujsala. terapije nisem imela (sem dojila), le redne kontrole, kar pa naj bi se scasoma stabiliziralo in umirilo. tezave s citnico res obcutim le se obcasno. so se pa v zadnjem casu pojavile neke cudne ostre bolecine (trajajo lahko le nekaj ur ali nekaj dni) na desni strani pri rebrih (tezko natancno definiram), v predelu desne ledvice in izzareva v hrbet na obe strani, pa tudi v zgornjem delu zelodca oziroma v zlicki. bila sem na diagnostiki celega telesa (studio ank), kjer se je izkazalo, da se v zolcu nabira pesek, v ledvicah in na vecih organih je pomanjkanje kalcija, se pa kalcij nabira v scitnici.
zacela sem uzivati alge algin plus (1 mesec), ki naj bi med drugim tudi uravnavale delovanje scitnice.
zanima me, ce obstaja kaksna naravna stvar, ki bi odpravila pesek iz zolca (ce gre res za tovrstno obolenje?), ker nikakor ne bi zelela iti na operativni poseg.
pregledala sem vse poste, pa nikjer ne najdem, da bi pisali kaj o ciscenju peska? se lahko iz zolca odpravijo tudi kamni? lepo prosim, ce mi ponovno napisete celoten postopek. morda boste pomagali se komu.
najlepsa hvala za prijaznost in vas odgovor.
Vaše razmišljanje je pravilno: znebiti se morate peska, kar lahko naredite z večkratnim čiščenjem jeter. O tem pa smo res že večkrat pisali, zato še enkrat uporabite iskalnik in vtipkajte čiščenje jeter.
LP
pred kratkim sem bila na ultrazvoku kjer so ugotovili,da imam kronično vnetje žolčnika in da je manjši približno za polovico.kako naj preprečim nastajanje žolčnih kamnov.ali je možno žolč spraviti v prvotno stanje.kaj mi priporočate? kolikor vem,žolč raztaplja maščobo pride do vnetja zaradi nasičenih maščob? katere snovi mi primankuje v telesu? za odgovore se vam iskreno zahvaljujem
Če nimate bolečin, bi lahko naredili čiščenje jeter (o tem smo že pisali). Na vsak način vam bo koristila hrana, polna encimov (predvsem sadje), lahko pa bi dodatno jemali encime kot prehransko dopolnilo. Nabavite res kakovostne encime, drugače ne bodo pomagali.
Pri vnetju žolčnika je potrebno razkisati (že obravnavana tema). Koristila pa bi vam tudi energijska podpora z homeopatiki ali bioresonanco.
Ker boste morali razksiati, bo vaš jedilnik vseboval zelo malo živalskih beljakovin in nič sladkorjev.
Za jetra in žolčnik pa je skoraj obvezno pitje lanenega olja – pazite na kakovost!!!
LP