Najdi forum

Žolč

Sopštovani!
Pred časom sem vam že pisala…

“Avtor: petra
Datum: 25-06-06 09:42

Spoštovani!

Na desni strani tebuha, kjer so jetra, me večkrat ščipajoče boli. Predvčerajšnjim pa mi je kolegica rekla, da se ji zdi, da imam rumene oči (tega nihče drug ni opazil). Sem pa vseeno posvetila pozornost izrečenemu. Kakor vem, naj bi bile jetra in rumene oči povezana.

Ali je stvar vseeno za vzeti pod drobnogled? Bi morala k zdravniku? kakšni pa so simptomi pri hepatitisih in kakšna je iknkubacijska doba?

Hvala in lep pozdrav.”

Ker so bolečine deloma izginile, se s tem nisem več ukvarjala. Sedaj pa se zopet pojavljajo. Nekega pomembnega vzorca nisem opazila, razen da me je zelo bolelo pod rebri (desna stran), ko sem jedla v trdo kuhana jajca in pečenico dan pred bolečino. 🙂 Vem da so stvari težje prebavljive.

Danes se mi je zgodilo tudi, da imam v ustih nekakšen grenak (?) okus, kot da bi jedla olive. Bolečine so kljuvajoče, kratkotrajne, večkrat na dan, vendar samo danes. Od zadnjih takovrstnih bolečin je minilo že nekaj časa. Morda kakšen mesec ali dva, vendar so bile manj izrazite. Zdi se mi, da je povezano tudi z razburjanjem, nisem pa povsem prepričana.
Ali je čas, da bi morala stopiti do svojega zdravnika?

Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Čas je,da opravite UZ trebuha, ki bo razjasnil, ali iamte kamne ali ne.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close