Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zobozdravniki v ZD Vič

zobozdravniki v ZD Vič

Pozdravljene,

se mi zdi, da jih kar nekaj hodi v ZD Vič, pa me zanima, ali imate kakšne izkušnje z zobozdravnico Ljerko Slokan? Nas so poklicali na preventivni pregled, smo bili tam, je bila čisto korektna, meni se je zdela malce preveč “šolska”, ampak ker še nismo imeli zobkov (in jih še zdaj nimamo, ajajaj…), si nisem mogla ustvariti še nobenega mnenja o njej, kakšna je z otroki. In ker vem, da je zelo pomembno, kakšen je zobozdravnik (jaz se jih strašno bojim, pa čeprav imam enega ultra dobrega zobozdravnika, pa na srečo tudi zelo dobre zobe, potrkam na les), me zanima, kakšne so vaše izkušnje z njo – oziroma ali je na Viču kdo, ki bi ga res lahko priporočile — za pediatrinjo imamo dr. Tratarjevo in smo zelo, zelo srečni, da jo imamo… :-)) irena

Jaz hodim v ZD Vič k dr. Csikos-Sessii, ki skrbi za moje zobe že od otroštva in je res super. Dobra zobozdravnica, samo sama od sebe ni preveč radodarna z analgetiki (no, saj nihče v ZD Vič ni), zato ji je treba reči! Naredi pa res v redu in tudi prijazna je. Meni bolečine pri zobozdravniku sicer niso kakšen velik problem, res pa je, da imamo jezik zato, da povemo, kaj bi radi.

K dr. Slokanovi sva sla s sinekom le na zacetni prvi pregled, ko ravno tako se nismo imeli zobkov. No, zdaj se je pojavila prva luknjica in priporocili so mi dr. Fajdigo. Baje je mlada otroska zobozdravnica, zelo prijazna……. K njej se nismo sli, se pa odpravljamo v bliznji prihodnosti. Tel. dr. Fajdige 01/200-45-56

Lep pozdrav,

Valerijair je pisal/pisala:
>
> Pozdravljene,
>
> se mi zdi, da jih kar nekaj hodi v ZD Vič, pa me zanima, ali
> imate kakšne izkušnje z zobozdravnico Ljerko Slokan? Nas so
> poklicali na preventivni pregled, smo bili tam, je bila čisto
> korektna, meni se je zdela malce preveč “šolska”, ampak ker
> še nismo imeli zobkov (in jih še zdaj nimamo, ajajaj…), si
> nisem mogla ustvariti še nobenega mnenja o njej, kakšna je z
> otroki. In ker vem, da je zelo pomembno, kakšen je
> zobozdravnik (jaz se jih strašno bojim, pa čeprav imam enega
> ultra dobrega zobozdravnika, pa na srečo tudi zelo dobre
> zobe, potrkam na les), me zanima, kakšne so vaše izkušnje z
> njo – oziroma ali je na Viču kdo, ki bi ga res lahko
> priporočile — za pediatrinjo imamo dr. Tratarjevo in smo
> zelo, zelo srečni, da jo imamo… :-)) irena

Midva s sinom sva hodila k njej.
Prava nočna mora, otrok je jokal že ko sem parkirala in potem vso pot do vrat in notri se huje.
Ker imamo strašne probleme z zobmi, sva hodila na redne kontorle. Dokler se nisem ugotovila, da ta zdravnica ni zanj. Preveč se jo boji in tudi vrtanje po teh malih zobkih je zgledalo tako kot pri nekem odraslem človeku.
Jok je bil grozen in nikoli več nisva šla k njej.
Ob zadnjih bolečinah sem jo poklicala in me je nadrla, tako da ne greva nikoli več k njej. Odpeljala sem ga k dežurni v ZD in je vse lepo sprejel. Zdravnica nadvse prijazna in vse mu je razkazala. Ne pa tako kot ona, otroka na stol pa vrtati…
Želim vam čim manj obiskov,
LP

Tudi mi smo bili pri enem letu poklicani k Slokanovi, a se nam je zdela malce osorna, hčerke pa sploh ni pozdravila. Zdaj imamo dr. Jermanovo, ki zna z otroki in je včasih hodila tudi v vrtce. Tudi soseda s Slokanovo ni bila zadovoljna, z Jermanovo pa je.

Ja, je res hecno, moj prvi vtis (za katerega sem sama sebe prepričevala, da so mogoče samo predsodki – in sem prav zato vprašala vas) se tako očitno potrjuje… bomo šli raje h kateri drugi. Hvala vsem – če pa ima še katera kakšne izkušnje, jih bom vesela! Pozdravčke, irena

Ja, dr. Jakopin Jerman je krasna otroška zobozdravnica- otroka vedno lepo pozdravi, ga povabi, da ji pove, kaj se mu dogaja, da pove razlog za svoj obisk pri njej, mirno in potrpežljivo mu pregleda zobke… Skratka, pregled je kot obisk pri najljubši teti….

Priporočam!

Ali

New Report

Close