Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zobozdravnik v Novem mestu

Zobozdravnik v Novem mestu

Lep pozdrav

Predlani sem bil nazadnje pri zobozdravnici za mlade v Črnomlju. Sicer se z njo nisem razumel niti minimalno in je bila vedno slabe volje ter brez dlake na jeziku, vendar je dobro opravila svoje delo, če odštejem kup bolečine 🙂 Ob zadnjem obisku mi je povedala, da k njej ne morem več hoditi, tukaj pa tudi ni nobenega prostega zobozdravnika in si ga morem torej poiskati drugje. To je pa tudi vse kar je rekla preden me je odslovila, tako da sem trenutno brez idej kaj in kako naj izvedem iskanje (zamenjavo) zobozdravnika. Sedaj sem na srečo že vrsto let prosto prost bolečin v ustih, ker za spremembo iz mladosti dobro skrbim za higieno v ustih. Vendar nikoli ne veš kaj se bo zgodilo in čakalne vrste v zdravstvu so ogromne, zato bi potreboval napotke za iskanje zobozdravnika. Ima kdo kakšen bolj natančen kontakt, ker na strani zd Nm je milijon številk in ne bi rad klical vsepovprek? Moram ob zamenjavi dvigniti tisti zdravstveni karton in ga odnesti novemu zdravniku ob določenem datumu? No sej to bo že sam povedal, sam bi potreboval zgolj kakšen bolj natančen kontakt in kakšno izkušnjo pri kateremu zobarju.

Hvala

New Report

Close