zobozdravnik v LJ + nasvet
Potrebujem nasvet: kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega obiska pri zobozdravniku/zobozdravnici. Zaradi poslabšanja razmer (zobni kamen!) sem prisiljen poiskati zdravniško pomoč, zato vas prosim za nasvet kje v Ljubljani so zobozdravniki/zobozdravnice, ki so dobri, svoje delo opravljajo z veseljem, so prijazni in strokovni!!
Pa še to: kot študent imam študentskega zobozdravnika. Si lahko poiščem še enega – svojega? Kako gre s tem, nekaj sem bral je pisalo o koncesionarjih in o privatnih.. mi lahko kdo pove kaj več o razlikah in koga si izbrati?
Za odgovore se nejlepše zahvaljujem!!! 🙂
SPoštovani stomatofob,
:)).
Pri izbiri zobozdravnika vam težko pomagam, ker ne poznam vseh zobozdravnikov v Sloveniji. Kljub temu, da ste študent, imate lahko zobozdravnika izbranega kjerkoli, ne morete pa imeti dveh – se pravi, ne morete izjave o izbiri podpisati pri “študentskem” in hkrati pri nekem drugem zobozdravniku.
Zavarovalnica ima z izvajalci sklenjene koncesijske pogodbe – tako z zasebniki kot z zdravstvenimi domovi (torej – v bistvu so vsi koncesionarji). Ti potem opravljenje storitve zaračunavajo zavarovalnici. Če zobozdravnik z zavarovalnico nima sklenjene pogodbe pa dela za samoplačniške storitve, kar pomeni, da tam vse plačate sami.
Za pogovor z drugimi forumaši pa si boste morali izbrati nemoderiran forum, ker je tukaj potrebna odobritev moderatorja in torej ni primeren za debato.