Najdi forum

zobozdravnik v Kamniku

Kakšne so vaše izkušnje z zobozdravniki v Kamniku (in tudi Domžalah)? Jaz nimam na žalost o njih nobenih informacij, pa vas prosim za vaše izkušnje: kateri imajo smisel za delo z otroci?
Vseh odgovorov bom vesela in odločitev bo zagotovo lažja.
Lep dan, Metka.

Tanja Lah Kržin otroška zobozdravnica v ZD Kamnik, zelo prijetna, potrpežljiva, nežna,…

Tudi dr. Milekova zasluži vse pohvale.

REBEKA TRŠKAN je zakon od zobarja. Prijazna, potrpežljiva in res zna z otroci.

A tolk je zobozdravnic v Kamniku? Kdo bi si mislil, jaz sicer prisegam na Ano Merela Lukič, samo je v Preserjah v poslovni stavbi Lipa.

J.

Tudi jaz nisem vedela, da je toliko otroških zobozdravnic v Kamniku.
Hvala za informacije, Metka.

Jaz bi samo nekaj o Rebeki Trškan – ko sva s sestro hodili v osnovno in srednjo šolo, smo živeli še v Kamniku. Če je možno, da se ti nekaj upre za celo življenje, potem se je nama s sestro zobozdravnik! Resnično, ko ni bilo več nujno enostavno nisva več hodili k zobarju, kar je seveda imelo posledice……..ampak k sreči sem jaz, ko sem po dolgem času spet prijadrala k zobarju naletela na odlično zobarco in od takrat naprej nimam več strahu….pazite, kam peljete otroka, ker resnično neprimeren zobar lahko naredi več škode kot koristi! Sicer pa jaz kljub vsemu še vedno sodim med tiste, ki pravijo: Raje rodit, kot pa k zobarju (kljub 20-im uram popadkov in carskem rezu)!

Š.

New Report

Close