Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobozdravnik na obali

zobozdravnik na obali

Pozdravljeni,

prosila bi za priporočila za zabozdravnika na področju obale, ki ne komplicira pri dajanju anestetikov – namreč mene boli že sama misel na vrtanje. Skratka nekoga, ki ima dovolj posluha in je seveda dober pri svojem delu.

Hvala,

Martina

V Izoli v Simonovem zalivu je dr. Matošič. moj mož je hodil tja in je zelo prijazna. Je pa privat.

hvala,

za to zobozdravnico sem že slišala in bi tudi šla k njej, če bi imela koncesijo. Imaš mogoče kakšne info koliko zaračunava (plombe, zdravljenje zoba,..).

Hvala.

Cen pa ne vem, ker smo se preselili in mož ne hodi več tja. Mislim, da je bila bela plomba okoli 10.000, menjava umetnega zoba je bila pa 42.000,00 . take cene so povsod.

Zelo je dober dr.Samotorčan, ki ima ambulanto s koncesijo v Piranu, ima pa tudi privat v Izoli. Res je priden, od kar hodim k njemu se ne bojim več zobozdravnikov.
LP-Tina

Jaz hodim k zobozdravnici Tjaša Logar Dernič. Ima tudi koncesijo vendar je zelo težko priti k njej, razen privat seveda. Je prijazna, nežna, ogromno hodi po simpozijih, tako da je vštric s časom zraven tega pa baje zdravi tudi paradentozo.

Hvala vsem za priporočila.

Anika, koliko pa stanejo storitve privat pri dr. Logar? Najbolj me je strah bolečin in raje plačam, samo da vem, da bo brezbolečinsko…

Hvala,
Katja

A kdo pozna Polimedical? Baje delajo v splošni anesteziji in te porihtajo v enem dnevu. Bog ve koliko stane?

na splošno sem vedno imela zdrave zobe, zato jih v šoli niti nisem poznala. sedaj pa sem že pri 30-ih in me že kdaj pa kdaj skeli. imam sicer še šolsko zobarco, vendar mi je že pred leti med vrsticami rekla, da si bom morala najti zobarja za odrasle.
ker se priblužuje dopustnikovanje v tujini, res nebi rada, da se mi skelenje spremeni v obup bolečine ravno na dopustu…

sedaj grem k zobarju in bom videla cene za splošno anastezijo…….mene je isto strah

New Report

Close