Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zobozdravnik na konces. (okol.LJ)

Zobozdravnik na konces. (okol.LJ)

Žal se je spet nabralo v mojih ustih kar nekaj problemov z zobmi. Do pred enim letom nazaj sem še vsa leta hodila na privat zobozdravstvo, zdaj pač finančno ne gre več…

Čakalne dobe so menda kar po 2 leti in več… kar je za mojo situacijo nesprejemljivo.

Prosim pomoč / info. – poznate dobrega zobozdravnika, pri katerem bi bila kmalu na vrsti ?
/lokacija pa vse od LJ proti S – Domžale, Mengeš, Šenčur, Kranj, Gornji Grad …/

Hvala vnaprej … …. na ZZZS si stvari razlagajo pač po svoje..

Na privat varianto greš lahko takoj, na kartico pa čakaš 2-3 leta pri tistih, ki še jemljejo nove paciente, ostali te ne vzamejo sploh, ker jih imajo že preveč.

V naši občini čakalna doba dve leti, v sosednjih malo manj, vendar nočejo jemati “zunanjih” … nisem hotela mahati z zakonom, ki pravi, da lahko zravnika izbereš kjerkoli ne glede na občino, ampak sem se raje naredila revco, milo prosila in so se me usmilili – čakala bom pa cca 10 mesecev.

Super zobozdravniska ordinacija,ki jemlje na koncesijo LJ-Bezigrad,ni cakalne dobe.Dr.Sanja Lucija Pecnik tel.st. (01) 565 1425,lp

ti centri so res super, čeprav imajo tudi koncesijo. podobno je pri babit. zob, tudi korenine ti pozdravijo en dva tri, ampak plačaš pa kljub koncesiji ogromno

New Report

Close