Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobozdravnik Kuliš ali Gašparovič

zobozdravnik Kuliš ali Gašparovič

Srečko Kralj, novi zdravnik namesto Gasparoviča je ok.

Tudi jaz sem ena izmed pacientk upokojenega dr. Gašparoviča in sedaj njegovega naslednika Srečka Kralja. Glede mojega vtisa se najbolj strinjam z Amalu – sicer je zelo simpatičen, strokoven, podkrepljen z novimi znanji in vnaprej načeloma vse pove, vendar pri njem pogrešam da človeka med samim delom seznani z vsakim korakom in te na ta način pomiri, saj veš kaj te čaka in kaj te zna boleti.
Zaradi slabih izkušenj pri javnih zobozdravnikih in specifičnih težav z zobmi na katere žal nimam vpliva, vendar povzročajo več obiskov kot bi si jih želela, mi je bil dr. Gašparovič ravno zato tako super, ker me pri njem ni bilo strah. Sproti mi je povedal kaj bo naredil, npr. še dvakrat potegnem pa sva fertik, čisto malo bo še bolelo, ipd. To je tisti res osebni pristop do pacienta ki ga pri dr. Kralju zaenkrat še pogrešam, tako da se še nisem dokončno odločila ali bom ostala njegova pacientka.

Že leta hodimo k dr. Kulišu in njegovi hčerki Katarini dužinsko Na stolu včasih zaspim. Neskončno zaupam in uživam v vsakem obisku. Vsa družina Kuliš živi za delo, ki so mu neskončno predani. Če bi hodila dr. Kulišu, ko sem bila otrok bi po moje imela zdrave zobe.. Žal so mi jih že zafurali raznorazni šalabajzeri u ZD..

Toplo jih priporočam vsem!!!

Spoštovani,

Mene pa zanima katerega koncesionarja ali javnega zobarja predlagate v Ljubljani, če sploh tak obstaja. Sam sem imel namreč zelo negativno izkušnjo v Zavodu Zdravje pri zdravniku Andreju Hudoverniku (Andrej Hudovernik Zavod Zdravje), ki mi je po nepotrebnem zbrusil sprednje zobe, tako da je treba zadevo sedaj reševati s porcelanom in bom imel ogromne stroške s tem. Poleg tega je bil tipo neprijazen in prepotenten, ko sem ga soočil s tem kar mi je naredil. Kakršen koli predlog bo dobrodošel. lp

a kdo ve še morda dela kje doktor Gašparovič? Naj me obvesti,

Pozdravljeni!
Ali se ordinacija dr. Gašparoviča oz. kjer sedaj obratuje dr. Srečko Kralj nahaja na cesta na murgle 55?

Hvala za odgovor.

Ali se ordinacija dr. Gašparoviča oz. kjer sedaj obratuje dr. Srečko Kralj nahaja na cesta v mestni log 55? Hvala za odgovor.

Najslabsa izkusnja pri dr. Andreji Kulis

New Report

Close