zobozdravnik Kuliš ali Gašparovič
In kakšno točno je to hvalisanje?
Sam lahko pohvalim pristop in delo dr. Gašparoviča. Iz osebnega stališča lahko rečem vrhunsko! Nisem še doživel, da bi mi zobozdravnik razložil kakšno je stanje, zakaj je do njega prišlo in kako bo reševal. Za piko na i pa mi je vse pokazal na mojem zobovju. V roke mi je podal kozmetično ogledalo s katerim sem lahko videl vse kar je pokazal in razložil.
Če bi večina zobozdravnikov na takšen način obravnavala svoje paciente bi bila zobozdravstvena izkušnje mnogo lepša v naši deželi.
Prejšna zobozdravnica, ki sem jo imel preko koncesije si ni vzela niti minute, da bi odstranila masko z obraza in razložila v čem je težava. Vedno sem moral iz nje vleči informacije. Končni rezultat pa je bil čedalje manj zadovoljiv. Z vsakim obiskom je bilo slabše.
ZA PIANISTA !
OČITNO SI NEPISMEN, IN NISI PREBRAL, KDO KOMENTIRA.
ŽELIM SI DA DOBIŠ SLADKORNO IN ŠE KAJ VEČ.
ZA BRUHAT SI TI, KAM SI HODIŠ POPRAVLJAT ZOBE?
SAMA HODIM K GAŠPAREVIČU, JE RES ZOBAR Z VSEM DUŠO, SRCEM IN NI DA NI…PROFI NA SVOJEM PODROČJU.IMAM FILMSKI NASMEH Z NJEGOVO POMOČJO, BOLEČINA SPLOH NE VEM KAJ JE TO.
HEHEH MOJ ZOBAR NIMA KONKURENCE.! MOGOČE SI V OZADJU SAM NESPOSOBEN IN NEVOŠČLJIV ZOBAR?
Pozdravljeni,
Če je že govora o dr.Gašparoviču, naj povem, da k njemu hodim že 15 let. O njegovi strokovnosti ni dvoma, saj je zame najboljši zobozdravnik, kar jih poznam.
Trenutno mi ponovno zdravi zob, ki ga je moja zobozdravnica na koncesijo odpisala in hotela ruvat brez, da bi ga ponovno slikala. Ponudila mi je dve možnosti, mostiček 1000 evrov ali implantant 2000 evrov. Če pomislim, koliko pacientov ima lahko rečem, da ji je samo za denar, kaj bela plomba pri njej je bistveno dražba kot pri dr.Gašparoviču.
On pa se je zavzel, zob slikal, ni ne počena korenina, kot je ona trdila, niti ni gronoloma.
Vesela sem, da še obstajajo zobozdravniki z dušo.
Vidim,da je kar nekj komentrjev glede dr.Kuliša in dr. Gašparoviča, torej se dobro zanimamo kam hodimo.
Naj vam še enkrat povem, pa brez sladkorne, da sem končala vse storitve glede zob pri dr.Kulišu.Sploh nimam besed niti tistih tapocukranih ne , sem pa zadovoljna. Vstavil mi je sedem novih zob na zgornji
čeljusti, še prej pa pregledal kakšen bo moj novi ugriz z vstavljenimi zobmi. Za vse stare in obolele žepe
in korenine se je posebej potrudil ,si vzel čas,jih očistil (prejšnji so mi samo zapirali zobe ,očistili pa premalo,saj se je vnetje preselilo še na kosti). Res,da je zdravljenje trajalo kar leto dni in precej denarja,
vendar se mi je pri vseh bolečinah izplačalo. Pri vstavljanju novih zob dr. Kulišu ni bilo potrebno spreminjati ali popravljati ugriza,ker so bili zobje narejeni točno tako kot morajo biti za mojo čeljust. Danes jem spet normalno,občutek imam kot da bi imela svoje zobe.Hvala dr.Kuliš……………………..
Naj opišem še moje zobozdravstvene podvige in izkušnje:
Od nekdaj sem se bala zobozdravnikov, kot večina ljudi, tudi nekaj sem jih zamenjala.
Od neprijaznosti, do bajnih zneskov za zalivke, za katere nisem prejela računa, bolećin in trpljenja, do obupa – enostavno nisem več šla k zobozdravniku.
Stanje je bilo že katastrofalno, nakar mi je sodelavka povedala za dr. Gašparoviča.
Odkar sem bila pri njemu, ne grem več nikamor drugam. Upam, da dr. Gašparovič še dolgo ne bo šel v penzijo. Njegova strokovnost, prijaznost in trud za čimmanjši strošek pacienta je zlata vreden.
Vem, da dajem denar za nekaj, kar bi lahko bilo zastonj – vendarle plačujemo zavarovanje – ampak čakalna vrsta je 2 tedna, strošek pa tudi ni tako velik, bolečin ni, skratka, super!
Prvi pregled je bil zastonj, zdravljenje sem plačala na koncu. Vse skupaj sem bila 4x tam, plačala 280 EUR – rezultat lepi in zdravi zobki.
Tudi asistentka je zelo zelo prijazna, pravi cukrček je! Vsem, ki pa že hodite k njemu, pa dodam le še to: pridna žabica! 🙂
Tudi jaz sem jih klicala 3 tedne nazaj, ko je telefon zvonil v prazno, verjetno so imeli kako tehnično težavo – kmalu za tem pa sem že dobila odzivnik.
Res, v penzijo je šel naš dr. Gašparovič. Če ima kdo, ki je hodil k njemu, dobre izkušnje tudi s kom drugim, bom hvaležna. Sicer me je njegov naslednik vzel v roke, ker mi drugega ni preostalo. Je, kar je. Je čisto simpatičen, nočem primerjati, ker pač je to nehvaležno in brezpredmetno. je pa res, da mi je dr. Gašparovič e veliko živcev vlekel ven, pa me ni bolelo oz. je bilo vzdržno, ker me je vodil in sproti govoril, kaj počenja, opozarjal. Ta je simpatičen,zelo, a me moti, ker vmes posluša radio in komentira, jaz pa umiram od bolečin poleg (Gašparovič je vedno rekel, da imam visok prag bolečin, v 20 letih mi nikdar ni dal injekcije). Upam vsaj, da mi bo ta novi dobro naredil, je namreč večji poseg. Nisem nagnjena k menjavanju, a zadovoljna nisem. No, če bo dobro opravljeno, bom pozabila na muke. Vem, da nas je Boris razvadil, A res je bil imeniten v vseh pogledih.
Saj pravim, čisto simpatičen je, mislim, da se bo prekalil in bo čez nekaj let krasen. Ocenjujem, da je star nekaj čez 30 (npr. 33), izkušnje nabira, seveda jih še ne more imeti toliko kot naš nekdanji zlati zobozdravnik. Ne vem, kako tem mlajšim (do)povedati, da ogroooooomno pomeni, če med delom ne govorijo o drugih rečeh, ne komentirajo radijskih pooročil itd., ampak se res posvetijo, tudi z besedami, pacientu. Dr. Gašparovič nas je znal tako fantastično voditi skozi vse, kar nam je počel, da dejansko ni bolelo:) Bil je zares samo z nami tedaj. Novi doktor tudi lepo pojasni, kaj bo delal, ampak na stolu si pa – sam. Ma ja, seveda si zmeraj sam. A vendar je bil pri Borisu drugačen občutek …
Pa da se ne zapletam – dr. Srečko Kralj je zelo dober, mislim, da ima predispozicije za vrhunskega zobozdravnika čez nekaj let, zlasti če bo še to posebno spretnost, poseben način, ki ga je imel Boris, osvojil. ne vem, koliko sodelujeta, a če bi ga dr. Gašparovič v tem smislu malo usmeril in bi bil ta mladi doktor v tej smeri učljiv, mislim, da bi imeli popolnega zobozdravnika.
Zaupajmo.
Skratka, nič se bat, kar pojdite, ko bo treba … Tudi Gašparoviču bo odleglo, če bo čutil, da smo nekako zadovoljni …. Mu pa, Gašparoviču, iz srca privoščim, da si spočije in počen še kaj drugega, kar ga tudi veseli ….
Spoštovani,
berem vaše pohvale glede dr. ki se je upokojil, strah pred novim, oziroma ugibanja glede dr. Srečka Kralja, ki je pričel poslovati v ordinaciji v Murglah. Napišem lahko le pohvale! Pohvale se tičejo njega kot človeka, njegovega dela in pristopa ter nenazadje skrbi za vsakega pacienta posebej.
Poznam ga nekaj let in koristim njegove zobozdravstvene storitve, saj mu zaupam in mislim, da je zaupanja vredna oseba. Moram reči, da imam precej težav z zobmi, ki pa jih sproti rešujeva in ga ne zamenjam za drugega.
Všeč mi je način njegove razlage, veliko znanja in spretnosti ima, vse vedno natančno pojasni in ve kaj dela, kar marsikdo ne. Imam tudi slabe izkušnje glede zobozdravnikov, vsaj na dva takšna sem naletela, ki bi jih najraje prijavila za škodo, ki sta mi jo storila.
Zaupajte mu, trudi se, do upokojitve bo še boljši, kot pravite za dr. Gašparoviča.
Po eni strani razumem od kje vam toliko lepih besed o dr. Gašparoviču. Tudi meni se je zdel imeniten, no, vse dokler se ni upokojil. Vse bele zalivke, ki mi je dal naredit, so mi v roku parih mesecev vn popadale. Nek zob mi je recimo moral kar 3krat sestavit, pa ga bom očitno moral spet it popravljat. Je bil pa vredu, ker ti naslednjič ni še enkrat zaračunal.
Srečko Kralj mi je zaenkrat kr vredu…
Vesela sem, da ste tudi drugi prebili led in prestopili prag nekdanje Gašparovičeve ordinacije. Bila sem res ena prvih nekdaj Gašparovičevih pacientk, ki sem prišla k dr. Kralju in sva začela kar zares. Imeniten je. Zdaj že tudi drugi veste. Fino! Če je že zdaj tako dober, kaj šele bo čez nekaj let … Sončen človek, poleg pa strokovnjak. Prav dober duet sta z njegovo asistentko, že našo nekdanjo. Samo koncesijo naj še dobi:)) No, to se najbrž ne bo zgodilo. Bi bilo preveč popolno:) Skratka, odličnega zobozdravnika dr. Srečka Kralja imamo!