Najdi forum

zobozdravnik

Prosim povejte mi, glede na to, da se stalno daje poudarek na nego zob in redno obiskovanje zobozravnika, kako je to mogoče, da ko mi plomba pade iz zoba in kličem svojega dentista mi le ta da termin za junij mesec. Kajti jaz nečem da mi zob zgnije do takrat, ali da pride do še večje luknje. Sadaj bi bilo treba samo očistiti in zaplombirati, čez dva meseca pa bo potrebno vrtanje, ker je zob ispostavljen bakterijam.Če obstaja ambulanta pri nas za popravljanjem z lasarjem, bi vas prosila, če mi lahko zaupate njen naslov, da jo lahko obiščem, v kolikor to ni mogoče pa vas prosim za nasvet, katerega zobozdravnika naj si izberem, da bi me vzel takoj in mi popravil zob, tako kot je treba. Imam pač dobre in slabe izkušnje, zobarja pa se ne bojim. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Spoštovana Ana,

žal je v današnjem času tako,da je čakalna doba pri večini zobozdravnikov relativno dolga in se potem dogajajo take stvari.Absolutno se strinjam z vami,da bi bilo potrebno to zalivko narediti takoj,hkrati pa tudi popolnoma razumem kolega,ki enostavno nima drugega prostega termina kot junija.
Edini nasvet ( če problema niste v tem času že razrešili ),ki vam ga lahko dam je,da poprosite,če vam zob oskrbijo z začasno zalivko,ki vam bo do junija prihranila skrbi in eventuelne težave ( včasih pomaga,če omenite,da vas boli!!! ).Če vam tudi tu ne bodo ustregli,potem se obrnite na kakega zasebnega zobozdravnika,ki vam bo “rad” pomagal.
Glede laserja se lahko obrnete na doktorja,ki je pisal na forum – mogoče se lahko dogovorite z njim.
Lepo pozdravljeni!

New Report

Close