Najdi forum

Zobotehniku

Spoštovani,

če želite objavo vaših odgovorov, potem menim, da je pošteno do bralcev foruma, da se predstavite. Tudi jaz stojim za svojimi odgovori z imenom in priimkom.
Vaših odgovorov in komentarjev zato še ne bom objavila.

Lep pozdrav!

Ne vem čemu tak odnos. So vas moji odgovori zmotili? Mislim, da nisem bil ne žaljiv, ne pristranski.

Kot drugo. Tudi na drugih forumih (v sklopu te strani) niso vsi podpisani z osebnimi podatki, a so odgovori vseeno objavljeni. Če napišem priimek in ime, kako boste vedeli ali govorim resnico ali ne? Takole ne bova prišla nikamor se mi zdi. V končni fazi se zaenkrat še ne poznava oz. se še nisva srečala. Morda v prihodnosti na kakšnem izmed seminarjev. 🙂

LP

Spoštovani zobotehnik,

kakšen odnos??? Se vam zdi, da se bila nesramna?
Ker ste se lotili strokovnega odgovarjanja in s svojim nickom povdarjate svojo izobrazbo, potem menim, da je pošteno, da poznamo vaše ime. Potrdim vsak odgovor dr. Gorjanca (ma-fa kirurga) pa če mi je všeč ali ne, ker vem, da so njegova znanja in izkušnje na kirurškem področju večja od mojih. Potrdim tudi odgovore Metk, Špel in Janezov, ki svetujejo različne zobozdravnike in podobne, ker to niso strokovne odgovori. Vi pa ste dajali nasvete kot strokovnjak (vsaj to mi sugerira vaš nick). To nima nobene zveze s tem, da se ne poznava – tudi, če bi se, to zadeve ne bi spremenilo. Konec koncev pa ste samo vi v položaju, ko lahko trdite, da se ne poznava – vsi moji podatki so vam znani, meni pa vaši ne.
Mogoče pa se res srečava na kakšnem seminarju – žal me boste morali pocukati za rokav (da vas bom spoznala).

Odlično, se mi je zdelo, da ste mi že nekaj zamerili. 🙂

Upam, da se bodo moji odgovori še naprej objavljali, saj je moj namen svetovati pri strokovnih zadevah (kolikor je v moji moči in znanju), ki se tičejo mojega področja in ne kakršnokoli zavajanje itd., ker v končni fazi nimam zaradi tega nobene koristi.

LP

Spoštovani zobotehnik,

kaj naj bi vam pa zamerila?

Prosila sem vas le, da se predstavite, če želite strokovno svetovati (kar ste tokrat tudi napisali). Nikjer pa nisem zapisala, da koga zavajate ali da pišete neresnice.

G. Zobotehnik, res bi bilo lepo če se predstavite, saj ima moderator vso pravico ne objaviti sporočila.

ker pa vaša sporočila niso slaba, bi želeli samo vedeti kdo ste in kaj ste, ker ste očitno strokovno usposobljeni in na moderiranih forumih je pravilo, da se moderatorji , ki ponujajo informacije, predstavijo z celotnim imenom in priimkom in nazivom, da uporabniki vedo s kom se pogovarjajo in komu naj zaupajo.

Preprosto načelo odkritosti. Na drugih, lahko napišete karkoli hočete, razen z določenimi omejitvami, tukaj pa so forumi moderirani in imajo določena pravila.

Zato vsi skupaj prosimo, samo za predsatvitev in z veseljem bomo odobrili vse vaše prispevke.

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Moja identiteta vas pa mika precej, vidim. 🙂

Dejstvo je, da sem po poklicu res zobotehnik in to delo tudi opravljam. Glede identitete. Pred vstopom v forum poleg povezave piše z rdečo barvo tudi anonimno, kar meni pove, da je forum anonimen in predstavljanje ni nujno. Z vami pač ne sodelujem na tak način kot dr. Erpičeva, zato ne vidim potrebe po vedenju mojih podatkov. V kolikor želite z menoj v zvezi s čim kontaktirati, se mi zdi, da imate moj e-mail naslov.

Zdelo pa bi se mi zelo zgrešeno, če mojih postov ne bi objavljali samo zato, ker ne veste kdo sem.

LP

New Report

Close