Najdi forum

Hoj,

Pojavil se mi je hud zobobol – boli me spodnja petica na levi strani. Zobozdravni pravi, da bi mi moral rezati dlesen oz. čeljust, vendar obstaja možnost, da bi zaradi močnih bolein po prenehanju delovanja lokalnega anestetika lahko s tem posegom bil resno ogrožen nerojeni otrok – mogoče bi prišlo celo do splava.

Ali ima kakšna podobno izkušnjo ?

Hvala za nasvet in lepo se imejte še naprej,

Laura

****!
S katerim zobozdravnikom si pa ti mela opravka???
Pa v katerem tednu si?
Jaz ti moram povedat, da sem v nosečnosti reden gost pri zobozdravnici, pa ni kaj mi ni počela…od zoba ven pulila naprej!!!
Seveda mi je dala nosečniško injekcijo, ki je brez adrenalina, malce hitreje popusti, to pa je to. Takoj, ampak takoj po posegu vzameš Lekadol, ki je v nos. neškodljiv in greš spat. Četudi sredi dne, potam pa v tekočem dnevu lahko vzameš še 4 lekadole.
Malce bi verjetno mogla potrpet, ampak splav…..ja sej ti ne bo zoba od spodaj pulil:))))

Jst sem 3 tedne pred rokom šla na puljenje modrostnega zoba, kjer so mi zatrdili, da nič ne more škodit otročku!

In mu tudi ni:::)))))

lp

Tudi meni so v zgodnji nosečnosti izpulili dva modrostna zoba. Pa tudi drugače sem bila reden gost na zobozdravniškem stolu…

Drugače pa mislim, da bi se dalo tak zobobol rešiti tudi z antibiotiki in potem z operacijo počakati do poroda…

New Report

Close