Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobni kirurg

zobni kirurg

Lepo pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo od vas izkušnje z mag. Sotoškom, ki je zobni kirurg. Jaz sem bila tja napotena zaradi odstranitve osmice in moram priznati, da sem naletela tudi že na bolj prijazne zdravnike…

Upam, da je tokrat imel le slab dan 🙂

Kakšno je vaše mnenje?

lp, bralka

Bralka imam tudi jaz slabe izkušnje z njim, amapk hvala bogu se je tako izteklo, da sem na koncu odšla na stomatološko in bila z osebjem zelo,zelo zadovoljna in ti priporočam, da se raje na njih obrneš,srečno:)

tudi jaz sem že razmišljala, da bi šla po napotnico in jo nesla kam drugam…

hvala za odg.!

Bralki in Tjaški,

Moje izkušnje z mag. Borutom Sotoškom so bile kljub neobetavnemu začetku pozitivne. Pred petimi leti sem imela težave z modrostnimi zobmi in sem bila napotena k njemu. Težko sem čakala na datum, saj me je bolelo vsak dan, filala sem se z antibiotiki in analgetiki, ko pa bi morala biti na vrsti sem na dan operacije izvedela, da me tisti dan ne more operirati, ker se je poškodoval roko. Bila sem ogorčena nad načinom sporočanja, saj sem ob prijavi dala tel. številko kamor bi me lahko poklicali, če bi prišlo kaj vmes. Sestra mi je povedala, da se ne da nič pomagati in da se morava zmeniti za drug datum. O.K. sem se pač sprijaznila, saj so bile takrat čakalne na stomatološki kliniki daljše od 3 mesece.
Potem se je stanje mojih zob nekoliko umirilo in sem dočakala dan 1. Spet sem bila živčna in naveličana čakati,čakalnica prepolna… Ko sem bila enkrat na stolu in v pripravi za operacijo, je bila pa čisto druga zgodba: dr. Sotošek mi je podrobno razložil stanje mojih osmic, pričakovane težave ob odtsranjevanju zoba, kako bo operacija potekala in kolikočasa bo posamezen poseg trajal, kakšno loklno anestezijo mi bo dal, kam in kakšni so možni zapleti. Skratka želim povedati, da sem po začetnem nagativnem razpoloženju ugotovila, da je priprava pomembna, da se je dr. Sotošek drži in da naredi vse za pacienta, da ga pripravi na poseg in da poseg tudi izpelje do konca.
Tako sem imela pri njem od novembra do junija 4 operativne odstranitve osmic in sem zelo zadovoljna, da mi jih je on odstranil. Veste ni majhna stvar eno uro ali več držati odprta usta in se prepustiti, da ti nakdo šari po ustih, sicer na konkretnem zobu ne čutiš nič , se ti pa premikajo kosti v glavi. V tem položaju mora pacient popolnoma zaupati kirurgu, sicer je težko za oba.

veliko sreče,

m.

New Report

Close