Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobar na koncesijo

zobar na koncesijo

Joj, jaz sem čisto obupana s temi zobarji. Iščem varianto, da me vsaj vpišejo v čakalno vrsto in da je seveda v redu zobozdravnik.
V naši občini imamo tako ali tako samo eno zasebnico s koncesijo, ki pa ne slovi ravno, pa tudi čakalne dobe so od dve leti naprej, v občini, kjer naj bi načeloma imeli zdravstveno oskrbo tudi ljudje iz naše občine, je enako. Drugje – pač zobarji, ki so mi jih priporočili drugi – se pa kar upirajo in me napotujejo pač na matično občino? Se to sploh sme? Kar tako na blef k nekomu pa nočem iti, ker so mi naredili že preveč štale po zobovju, potem grem že raje kot čista samoplačnica …
Vseeno pa bi rada nekoč nekje prišla tudi do storitev, ki mi pripadajo glede na to, da sem vključena v zdravstveno zavarovanje.

Tisti zobarji, ki so dobri, imajo že polno in ne sprejemajo. Tisti, ki so zanič, pa sprejemajo, imajo tudi dolgo čakalno dobo, ampak ti naredijo pa samo štalo v zobeh. Jaz imam svoje zobe preveč rada, da bi hodila k slabim zobarjem. Če lahko vsako leto vržem kup denarja v avto, ga bom tudi za zobe, ker je gromozanska razlika med zobarji in dobrih je malo, so pa res samoplačniški.

Jaz v Ljubljani ali okolici že nekaj časa iščem zobozdravnika na koncesijo za svojo 16 letno hčerko. Največ kar je, dobim to, da jo lahko vpišejo v čakalno vrsto.

V ZD Aškrčeva, kjer naj bi bilo za študente in dijake. pa je ne pustim več, ker delajo več škode kot koristi.

Tako jo ta čas raje vozim v privat ambulanto samoplačniško. Pa zgleda, da bo tako tudi ostalo.

https://www.facebook.com/actio.si

Saj jaz tudi nočem it kar nekam, zato kličem izključno tiste ordinacije, ki so mi jih priporočili, pa žal brez uspeha. Nič, bom šla privat (tudi tukaj imam nekaj priporočil), pri zdravju pač ne gre šparat.

Darja, me pa že zdaj stiska, kam bodo hodili otroci – zdaj so v šolski ambulanti, na srečo zaenkrat vsi še brez plomb in upajmo, da bo tako tudi ostalo. Ali kaj?

Evo rešitev za vse vas. Moja zobozdravnica Maja Puklavec. Sem fulll zadovolna. Ona ima na Viču ordinacijo in ima koncesijo. http://www.zobozdravnikzastudente.si/[/url]

New Report

Close