Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Zob še vedno boli in boli

Zob še vedno boli in boli

Zobozdravnik mi je odstranil živec v spodanjem levem kotniku. Situacija je bila zanimiva; zob je bil neplombiran, zelo lep na videz, vendar je bolel, ko sem jedla oziroma ko sem pod kotom stisnila hrano. Zdaj imam v zobu zdravilo, vendar je bolečina znatno hujša. Da karikiram x100. Zanima me, kaj bo sledilo. Ali bo zdravilo ‘ozdravilo’ ta del bolečega zoba ali kako naprej? Bo treba še vrtati? Nekako nimam predstave… Zdravilo imam notri 4. dan.

Pozdravljeni,

takole prek neta vam res ne morem odgovoriti, saj ne morem narediti kliničnega pregleda, pa tudi ne vem kakšno zdravilo je bilo vstavljeno, žal.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Vstavljeno je bilo zdravilo v obliki belih nitk, okoli 7 komadov. Notranji del zobu, kjer je zdravilo ni boleč, bolečina je izrazita okoli zoba in je zdaj prišla še bolj na plano. Tudi rtg slikica ni pokazala ničesar, zanimivo. Je pa res, da imam navadno sliko, ne 3D, kar obžalujem :(.

Morda samo okvirno; kaj je najslabše, kar me lahko čaka (razen krone) in kaj optimističnega?

Hvala vam.

Pozdravljeni,

na žalost še vedno ne vem za kakšno zdravilo gre. Tudi to ne morem povedati kaj vam sledi, ker ne vidim stanja.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close