Najdi forum

Dober dan!saj ne vem kako bi vprašala oz. povedala.
Gre za trojko zgoraj.Zoba ni več,je pa korenina,ki jo zobozdravnik še zdravi.Rekel mi je da je najbolje,da se to ohrani in grem h kirurgu na neko operacijo,da bo on potem v tisto dal zatič in nato zob.Če ste me razumela bi rada vprašala;Ali je to samoplačniška operacija in koliko stane?
Ne hodim k privat zobozdravniku.

No ja,tole je čisto po kmečko napisano,samo vseeno upam,da mi boste kaj odgovorila in se že vnaprej zahvaljujem!!

zgleda da je tako napisano,da noben ne razume kaj sprašujem.

Pozdravljeni,

se opravicujem za pozen odgovor. Vaš zobozdravnik vam je dobro svetoval, saj so trojke tako pomembni zobje, da je potrebno narediti vse, da se ohranijo. Verjetno gre pri operaciji za podaljšanje klinične krone. Operacija je resnično neobremenjujoča za vas, majhen kirurški poseg. Običajno jo na napotnico delajo parodontologi, vendar se bojim, da vam bo zob še bolj propadel, preden pridete na vrsto. Kakorkoli, pokličite različne ordinacije, ki imajo v programu tudi kirurgijo in si izberite tisto, kjer je najkrajša čakalna vrsta.
Lep pozdrav,
Andreja

Hvala!! Kaj pa cena?Kako to mislite neobremenjujoča?A zelo boli?
Sedaj enkrat sem bila spet pri zobozdravniku in mi je v luknjo ali dlesen nekaj dal.Eno belo trdo stvar.Naročena pa sem šele aprila.Boli me zaenkrat nič.Bojim se da bo po tolikem času zob res propadel.
A se da še kaj storiti?Pa samoplačniško ne morem,ker sem brez dela.

Pozdravljeni,

samoplačniško verjetno ne boste nikjer prišli pod 100-150 eur. Torej si najdite parodontologa, ki vas lahko čim prej vzame. Operacije je neboleča, tudi po posegu ni težav. Bela stvar ščiti korenino pred propadanjem – če vam odpade se čim prej oglasite pri zobozdravniku, da vam ponovi zdravljenje.
LP Andreja

New Report

Close