Najdi forum

Že kar nekaj časa mi je zobozdravnik zdravil zob kateremu je odpadla plomba.
Na koncu mi je še pobrusil delček zoba ,kateri se mi delno odlomil v večjem kosu, tako daa je ostala samo ena stena.Nato mi je še z iglami čistil živce(mislim vsaj) kar je zelo bolelo, nato sem šla na morje in mi je prepisal antibiotike za vsak slučaj. Na morju me je malo bolelo ,vendar sem zdržala,ko sem se vrnila nazaj domov sem po 1 tednu zelo zatekla in zob me še bolj boli kot kdajkoli.Danes sem šla k njemu in je dejal ,da je še samo za ven. Dal mi je inekcijo počakal 10 min. Pri izdiranju sem imela take bolečine in občutrek imam ,da mi inekcija je samo malo prijela. Zob je zunaj bolečine so še hujše imam predpisane antibiotike,,,, Je to normalno, da me po izpuljenem zobu še tako boli? In zakaj mi ni inekcija prijela?

Lp, Natalija

Spoštovana jenna 26,

če je bilo v ustih hudo vnetje, potem anestezija nima takega učinka, ker zaradi dobre prekrvavljenosti vnetega tkiva, anestetik hitreje zapisti mesto, kjer želimo da učinkuje. Ponavadi v takem primeru uporabimo anestezijo, ki učinkuje na večji predel in je od vnetja nekoliko oddaljena.
Upam, da so bolečine v tem času že minile, po ekstrakciji pa so lahko prisotne ali pa ne.

New Report

Close