znojenje
Lep pozdrav!
Sem fant, star 26 let, srednje postave in imam problem z znojenjem. Ker je moj delovni čas razporejen pretežno terensko, kar pomeni, da veliko hodim, veliko časa preživim v avtomobilu, vožnji. Problem je v tem, da se med nogami (med spodnjim udom in zadnjično odprtino) neverjetno znojim, običajno pa nosim jeans oz. kavbojke. Poleg tega močno zaudarjam, kar me neznansko moti, vonj pa je zelo specifičen. Problem nastane tudi ko je zunaj hladnješe obdobje, v poletnem času pa je tako ali tako obupno, saj je znojenje med nogami neznosno.
Prosim svetujte mi, ali je problem v spodnjem perilu, ki ne diha (material microfibra), kakšno spodnje perilo naj uporabim, ali naj uporabljam deodorante oz. druge pripomočke kot npr. spray in kreme proti znojenju nog. …
JURE
Pri meni je enako…s tem da se jaz pod pazduho.
Opazila sem, da se mi je v zadnjih 2 mesecih povečala tudi poraščenost. Ali je možno, da se raven hormonov zaradi zaljubljenosti tako moćno dvigne, da se poveča tudi poraščenost?
Kri so mi dve leti nazaj pregledali in s ščitnico je vse v redu, M tudi redna, zredila sm se v pol leta za 4 kg….edino kar mi para živce je ta poraščenost in potenje.