Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje znana je nova lokacija! Cigani prihajajo v Lj

znana je nova lokacija! Cigani prihajajo v Lj

Izkoriščajo samo tisto, kar jim je država dopuščala in verjemi mi, da vem kakšen teror znajo zganjati cigani, (za razliko od nekaterih, ki čvekajo o “nestrpnih dolenjčkih”, pa cigana še videli niso drugače kot na televiziji).
Vsekakor jim je potrebno nekje ponuditi nastanitev, in verjetno bodo takratko spet potegnili “dolenjčki”, čeprav bi jih bilo veliko lažje socializirati v Ljubljani, kjer so ljudje tako zelo in bolj strpni.

Dosti provociranja ! Ni več zanimivo.

dokler niso pred našimi vrati je lahko biti pameten,ko pa pomislim,da bi morala v strahu voziti po naših cestah,zaklepati vse in skrivati ,da ne pokradejo,je pa duga stvar.meni se tudi otroci smilijo,razumem pa tudi ljudi,ki so se naveličali živeti z njimi,saj so sami kriminalci,delajo kar hočejo.

Zaklepati je treba že sedaj. Sicer pa če pride pravi, mu tudi zakljenjena vrata ne pomenijo ovire. Sesuje jih, vstopi in si postreže.

Niti sesut jih ni treba… Delajo po principu “ubij me nežno”. :)))) Sicer pa, ne kradejo samo Cigani!

Aja, pa cigiči so specializirani bolj za barvne kovine… aluminij, baker, razni kabli itd. :)))))))))

Hana, če boš ostala brez žleba ali strelovoda, potem veš kdo te je okradel.

Se popolnoma strinjam z Jelinčičem ne pa tudi z načinom kako je to povedal. Dejstvo je, da je povedal to kar večina Slovencev ne upa. Sramota za državo pa je ,da tisti, ki so vzrok za vse skupaj zdaj postajajo žrtve tistimu, ki si je upal povedat na glas pa grozijo z zaporom. Kako se je začelo in kdo so Stojanovi pa lahko preberete tukaj

forumata. napisal:

>
>

Zanimivo!

Je ne? še posebej sramotni za državo Slovenijo je seznam kaj vse so ti prebivalci Ambrusta poizkušali. Že samo ta seznam in ignoranca odgovornih bi v pravni državi morala biti dovolj, da ODSTOPIJO JJ, JD, pa seveda nesposoben varuh človekovih pravic in še kdo… sramota, da tega ne storijo….

L.P.

p.s.
Čeprav se ne strinjam kako je Zmago izpostavil svoje stališče se seveda strinjam z bistvom, ki ga je zagovarjal to je, da so edini z popolno čeprav nepisano imuniteto ravno cigani. Žal mi je, da je v vsem svojem zanosu pa spregledal pomembno napako g. Grm-a, ki je rekel da je ene 10% ciganov nepoštenih. Glede nato, da se je vrnil iz zapora bi moral govoriti v prvi osebi množine in ne tretji…. se pravi NAS JE nepoštenih in ne JIH je 🙂

New Report

Close