Znamenje na dojki
Pozdravljeni!
Na levi dojki tik ob bradavici se mi je pojavila pikica temno rjave barve, ki še najbolj spominja na pigmentno znamenje. Če jo bolj natančno pogledam, ima celo nianso sive barve. Omenjeno znamenje imam že dolgo časa (ne vem, kdaj se je pojavilo ali pa je tam od vedno), zdi pa se mi, da se je v obdobju zadnjih dveh mesecev povečalo. Kaj po vašem mnenju bi to lahko bilo?
V zadnjem času imam namreč več težav z dojkami in ne vem kaj narediti, da bi se stanje izboljšalo. Sem namreč v stalnem in hudem stresu in se mi je v tem času tudi porušilo hormonosko ravnovesje (diagnosticirani tudi policistični jajčniki). Soočam se z res hudimi bolečinami v dojkah, ki so hudo povečane in občutljive ter težke. Prehranjujem se zdravo, redno uživam spirulino in druge dodatke, se redno gibljem, vendar v tistem najhujšem obdobju tik pred menstruacijo nič zares ne zaleže. Pravzaprav se takrat komaj premikam, ker sem tudi sicer zelo napihnjena (otečena?) in pridobim na teži.
Menim, da gre vse to tudi na račun stresnega načina življenja. Ker sem zelo naklonjena naravnim pristopom zdravljenja, sem poskusila s homeopatskimi zdravili, vendar pa se po treh mesecih terapije stanje ni izboljšalo. Kaj bi mi vi še lahko svetovali?
A vi opravljate tudi običajne preglede dojk s pogovorom ali svetovanjem ali samo Breastscan metodo?
Na pregled dojk sem naročena v kratkem, a me vseeno zanima tudi vaše mnenje.
Hvala!
lp, J
Lahko se dogovorimo za pregledov dojk s pomočjo alternatinih metod, ki nudijo 90% zanesljivost brez stranskih ucinkov. Poleg tega so se neboleče, daljinske in običajno brezplačne.