Najdi forum

znak duše umrlega, da je prisotna

Včeraj malo pred polnočjo sem prižgala svečo za gospo, ki je že umrla, in jo prosila za pomoč in podporo. Pred tem sem jo v meditaciji prosila, naj mi da znak, če me sliši in če je prisotna. V trenutku, ko je stenj sveče zagorel, so se zaslišali zvonovi, ki so udarili trikrat. Začutila sem, da mi je gospa poslala sporočilo, da je z menoj. Zvok ni mogel priti od nikoder od zunaj ali iz kakšnega drugega prostora, saj je bil zvok čisto nekaj posebnega, pa tudi do sedaj ga še nisem slišala.
To se mi je zgodilo prvič, zato me zanima, če si to pravilno razlagam. V srcu sicer vem, da je res, ampak vseeno sem še malo skeptična.
Hvala lepa za odgovor.
Ali je kdo že imel podobno izkušnjo?

Zelo težko ti odgovorim na tvoje vprašanje pritrdilno ali nikalno. Morda bi podrobnejši opis koristil.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

V bistvu sem prosila prijateljevo mamo, saj je on trenutno v težkem položaju in potrebuje vso podporo. Večkrat zvečer prižgem svečo za svoje umrle, pa tudi zanjo. Večkrat sem jih že prosila, naj mi dajo znak, če me slišijo. Do sedaj ga še nisem dobila. V nedeljo sem se odločila, da znova prižgem svečo za prijateljevo mamo in jo prosim, naj sinu v tem težkem obdobju stoji ob strani. Že ves večer sem ji govorila, da bom prižgala svečo in razlog za to. Eno uro preden sem to storila, sem sedla, intenzivno mislila nanjo in jo prosila, naj mi da znak, če me sliši. V tistem trenutku ni bilo ničesar. Pet minut čez pol dvanajsto sem prižgala vžigalico in z njo prižgala svečo. V trenutku, ko je stenj zagorel, sem zaslišala tri udarce zvona. To se je ponovilo trikrat – torej trikrat po trije udarci. Ni bilo glasno, kot da bi bilo rahlo pridušeno. V hiši ni nobene takšne ure, ki bi se tako oglašala. Tudi zvonec v cerkvenem zvoniku, se ne oglaša tako. Začutila sem, kot da mi je gospa dala znak, da me sliši.
Ne vem, kaj naj si mislim, saj sem to doživela prvič. Sem pa že slišala oz. brala, da ljudje dobivajo znake od umrlih ljudi.
Hvala za odgovor 🙂

Zgodba se mi zdi neverjetna in domnevam, da je plod iluzije uma, ki se poigrava z vami.

Živjo…

Jaz se drugače povezujem z angeli in verjamem da tudi oni puščajo določene znake da so pokojniki blizu. Torej meni želi moja stara mama sporočiti kdaj je zraven s tem , da sem enkrat šla mimo drevesa in zavohala vonj kakor je ona dišala, potem metulji, zadnjič je bila sestrična moja z mano in njena mama je umrla pred dvemi leti in metulj se je usedel na njen hrbet v tistem se je ona popolnoma umirila…jaz sem vedela da je to njena mama in sem se samo nasmejala, recimo, tudi skozi sanje nam predajajo sporočila, jaz sanjam velikokrat da sem v hiši od moje babice. Torej je kar nekaj znakov, to se mi pa dogaja velikokrat…v bistvu skoraj vsak dan 🙂

LOve, peace and happines… <3 <3 <3

Tudi naš ego je izredno močan in nam pogosto pošilja iluzije, kot jih zgoraj omenjate.

Drugače moremo znat svojo intusicijo poslušat, pa ego izklopit, saj se da, vendar je za to tudi potreben čas…

<3 <3 <3

Kakor kdo, kakor kdo…….

Lp imel sem neko cudno izkusnjo nekaj dni nazaj.
V kuhinji smo sedeli moja punca jaz in njena prijateljica nakar sva se zacela
s punco prepirati in to kar konkretno prepirati in to tako zelo,da sem jo klofnil.
Nato se pa sveca,ki je bila na mizi sama od sebe prizge in nato,ko sem se pomiril
sama od sebe ugasne.Zanima me kako si to razlagate in ali je to slaba energija ali
dobra energija……ali je to samo opozorilo naj se pomirim.Zanima me,kaj pomeni v
taki situaciji prizgana sveca ali dobro ali slabo.Pozabil sem se omeniti,da sem bil ob tem dogodku
posteno pijan moja punca in njena prijateljica pa popolnoma trezni tako,da si tega ne domisljam,ker sta oni dve videli isto.Ali naj to jemljem kod opozorilo,da naj se ne razburjam in naj se pomirim.Lp

Upam, da je tvoja punca toliko pametna, da te je dala na čevelj, ker sveča naj bi pomenila prav to. Prisotnist hudiča v prostoru, ki pretepa svojo punco, ko je pijan. Sram naj te bo, fuj in fej. Če bi te osebno imel pred sabo, bi ti to povedal še bolj jasno. Nasilnež.

Spoštovani,
moja punca je hudo zbolela. Ko je bila pri duhovnem zdravilcu v tujini je okrevala. Ko se je vrnila domov so se začele težave ponavljati oz. je še slabše. Neka gospa nam je rekla da je to možno da ji lahko preprečuje zdravljenje duša iz družinskega debla ki je umrla nasilne smrti (samoumor oz. umor) Ali mi lahko podate razlago ali je to možno oz. kdo bi nam lahko pomagal.(“odgnati dušo”)
Hvala.

Težko odgovarjam na taka vpraašanja, ker sem popolnima brez osnovnih podatkov. Koliko je staro vaše dekle, za kakšno boleznijo je zbolela oz. kakšne bolezenske znake ima, kaj pravi uradna medicina, pri kakšne vrste zdravilcu ste bili v tujini in kakšno terapijo je izvajal na njej, kakšno delo opravlja vaše dekle?????? Brez teh podatkov je odgovor skoraj nemogoč.

Kar se pa tiče duše umrlega, jo pogosto najdemo prilepljeno na auro. Imamo več načinov, kako dušo prepričati, da odide v svetlobo in ponovno inkarnacijo. Sploh ni nujno, da je oseba, v kateri je domovala ta duša, umrla nasilne smrti. Duša je lahk le zelo navezana na osebo, na katere auro se nalepi in ji črpa energijo. Sam sem v takih primerih ukrepal z uporabo HATMARA MERKAVA METODE ali z uporabo REGRESOTERAPIJE.

za favn

mogoče ste že slišali za gospoda xxxxxxxxxxx, ki prihaja v xxxxxxxxxxxxxxxxxxx…vse info so na spletni strani http://www.xxxxxxxxxxxx info.si,mogoče bi ga obiskali.
sama hodim k njemu že cca 17 let.seveda,da imam pozitivne izkušnje,ker drugače ne bi toliko časa hodila.pač vedno je tako,da mora človek sam presodit.če te povleče ok,zakaj pa ne.
on ima tudi drugačno razlago sanj.načeloma naj se s sanjami ne bi obremenjevali,omenja pa,da nas pokojniki v sanjah obiščejo.pokojne duše so okrog nas,pa niso vse dobre.
no zdaj sem čisto skrenila iz teme,favn ti priporočam obisk vsaj spletne strani.

A sem prav razumel, da hodiš k njemu že 17 let? Saj si je fant prislužil kar dobro penzijo. Pa ti res noče pomagat ali ne more, da kar naprej hodiš tja?

Pozdravljeni.

Posvarila bi vas, da duš ni nikjer, razen tam kamor jih Bog pošlje. Vse to so demoni. Stestirajte jih! Resno pravim. Koliko ljudi je že pisalo o tem, da so jih mrtvi prihajali obiskovati in da so komunicirali z “višjimi bitji”, ampak potem, ko pa so začeli dvomiti o njih in se začeli obračati k Jezusu, so se ta bitja spremenila v strašna in neprijazni in niso bila več to, kar so se najprej izdajala. Prosim vas, stestirajte jih. Reinkarnacija je laž… To kar se ukvarjate s slabimi energijami in dobrimi..to ne obstaja. Jaz sem tudi padla na to in me je Bog izvekel iz tega in mi pokazal pravo pot, ki je samo preko Jezusa Kristusa.

kdor ima ušesa, da sliši, naj sliši!

Lep pozdrav.

Hudo!

Jst vrjamem v oni svet 1000% …

Nekega večera sem se igral z psom na tleh in je poleg naju na parketu trikrat glasno in jasno potrkalo. Mama je sedela v kuhinji za mizo , prav tako je čez nekaj sekund po mizi jasno in glasno potrkalo še njej. Slišal sem ko je potrkalo pri njej in ona je prav tako slišala ko je potrkalo pri meni … naj ponovim trkanje je bilo zelo glasno in kake pol metra stran od obeh. …. tko da tu dvoma ne more bit v nobenem primeru …

teh pripetljajev ki se nama dogajajo po očetovi smrti je še več …

Ni tu nobenih iluzij … to mi lahko nevem kdo trobi tud 25 ur na dan …

nekaterim je pač dano da slišijo drugim pač ne … prav žal mi je teh izgubljenih duš

Pozdravljena alanis,

srece vedno enostavno ve in pozna. Um – glava pa potem išče in dvomi. Zato zaupajte svojemu srcu in vedite, da je to kar se je zgodilo, res 🙂 Ko srce ve, potem ste lahko brez dvoma 🙂

Pozdrav svetlobe,
Mojca Koprvnikar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close