zmedenost
Pozdravljeni,
Že od nekdaj sem zelo nesamozavestna. Imela sem težave v šoli, mrtvorojenega otroka, splave …
Imam težave, da velikokrat postanem zmedena, ustavim se sredi vsakdanjih opravil in ne morem naprej.
Zjutraj se v službi težko zberem za delo, premisliti ali prebrati moram vsakdanje stvari, npr. kam je šel denar nato pa se umirim in lahko delam. Posebej zmedena postanem, če se kdo dere ali glasneje govori.
Vse me razburi. Včasih tudi jaz vzkipim nazaj.
Umakniti se moram v prazen prostor da se umirim. Sem tudi zelo pozabljiva, pozabljam vsakdanje stvari. Sem v 40. letih.
Zelo se tudi tresem in se ne morem vključiti v družbo. Nimam prijateljic, imam pa družino. Oprostite za zmedeno pisanje.
Že nekaj let jemljem Asentro – 100 mg. Še to – zelo veliko spim.
Pozdravljeni,
slišim, da ste v preteklosti doživeli veliko neprijetnih dogodkov, hkrati pa se soočate z marsikatero težavo. Glede na opisano bi vam svetoval, da poizkusite s psihoterapijo. Morda so tudi vsi ti neprijetni, stresni in morebiti travmatični dogodki vplivali na vaše sedanje počutje. Smiselno bi bilo, da bi v psihoterapevtskem procesu govorili o teh dogodkih, jih predelali in morda se bo potem vaše počutje izboljšalo.
Lep pozdrav,