Zmedena
Pozdravljeni,
Na vas se obračam ker sem popolnoma zmedena. Pred dobrimi 10 leti se je nekako začelo. Takrat sem bila hospitalizirana zaradi raznih težav od tresenja do težke hoje itd. ker sem pa takrat bolehala za bulemijo in anoreksijo so nekako vse povezovali s tem. Takrat sem opravila lumbalno punkcijo , ki ni pokazala nič. Vse od takrat pa imam mravljince po levi strani telesa, noga roka, obraz. Imam tudi hude bolečine v mišicah, to se nekako pojavlja in izginja v spremljavi glavobolov. Letos 16.2 sm doživela kolaps po katrem mi je trzala leva stran obraza in sem morala ostati 24 ur na opazovanju v bolnišnici. Ct glave je bil v mejah normale. Pred kratkim sem imla še EEG na katerega izvide še čakam, na MR glkave sem pa naročena 8.7. Kje je moja težava saj so se nekako zdravniki uprli na to da naj bi šlo za epilptični napad a meni se stanje slabša. Recimo sedaj ž dva dni ne morem stopiti na levo nogo, tako da če že vstanem hodim po prstih. Mravljinčenje in bolečine v mišicah se nadaljujejo. Ali mi svetujete da grem nazaj do zdravnika? Ali bi lahko šlo tudi za MS? Stara sem 32.
Hvala za vse vaše odgovore in prijeten dan