Zmedena
Pozdravljena,
obrnila sem se na vas prvič. Rada bi slišala od vas, vaše mnenje o vsem temu.
Stara sem 38 let. Pred 4 meseci sem spoznala moškega preko zmenkarij na netu. Sprava mi ne bil nič kaj privlačen oz. celo nekako vsiljiv. Nato sva se vsak dan čedalje bolj pogovarjala in postajal mi je všeč, sploh njegova notranjost. Nato so sledili telefonski pogovori ter spletna kamera. Od 12h ur na dan sva sigurno preživela skupaj na telefonu 10 ur. Vse mi je zaupal o sebi, o njegovi družini ter svojih težavah ki jih ima z mentalnim zdravjem. Sprva sem se kar malo ustrašila a sem potem ga sprejela kot je. (tablete in obiskuje psihologa). Ima pa tudi grozne probleme z bivšo partnerico ki pa je že poročena z drugim in ima z njim otroka. Nato sva se dobila v živo in preživela čudoviti dan, odšla sva na izlet, kjer so sledili objemi, poljubi ,lepe besede..(brez spolnosti) . KO sem se vrnila v stanovanje mi je pisal tisoč smsov kako me ima rad, da si me želi in planiral že naslednje srečanje. Drugi dan je bil že malo čuden samo par besed. Tretji dan tišina direkt sem ga vprašala ali zaključiva in se je strinjal. Nisem vedela zakaj, zato sem mu čez par dni napisala da bi vedela rada razlog. In je odpisal, da se trenutno ne počuti dobro, da se ne more vezat in da trenutno želi biti sam. Kaj mislite o vsem tem ? Hvala
Hojla, sem imela podobnega pa me je po 2 tednih blokiral na socialnih omrežjih. So pač tudi taki in mogoče ni pripravljen na zvezo, če kar tiho ostane in se skrije.
Bolje da v živo kakšnega spoznaš, ker te z interneta so včasih pravi posiljevalci, ki želijo le gole fotke in seks. Boš našla pravega nič ne skrbi, mogoče pa ga že poznaš pa se ne pogovarjata kaj dosti.
Zahvali se bogu, zvezdam, dobrim vilam, angelom varuhom ali čemu drugemu, v kar pač verjameš, sploh ni pomembno, pusti pri miru, čim prej pozabi in pojdi dalje. Psihičnim bolnikom pa se izogibaj oziroma najprej reci hop, preden skočiš … Vem, da je to bolezen, da niso sami krivi, ampak za partnerja je pa takšna zveza umiranje na obroke. Poleg tega mislim, da ima za nameček mejno osebnostno motnjo, zanjo je značilno kovanje v zvezde in nošenje po rokah, potem pa na lepem bum na realna tla brez opozorila. In s takim NOČEŠ biti.
Pa izogibaj se visenju na netu in telefonu, ker se ti človek tam lahko predstavi kot samo božanstvo. Takšno komunikacijo omeji na minimum in odnos začni graditi v živo. Tam ljudje težje blefiramo.
Ojoj, po opisanem sodeč je to lahko celo tip, s katerim sem sama imela opravka. Sem imela skoraj identično zgodbo! Preberi si kaj o “ghosting”. To je zelo populatno sedaj v dobi interneta in mentalno zblojenih ljudi.
Pri meni se je sicer odvilo tako, da je potem še vedno bil prisoten nekaj časa v mojem življenju ter me kontaktiral in spet izginil, spet kontaktiral, izginil…. Nisva na srečo nikoli nič imela, ker sama ne grem bluziti s tipom, ko se prvič vidiva, kasneje pa sem bolj in bolj videla, kako se obnaša in me je začelo odbijati to obnašanje. Nekega dne sem ga samo odrezala iz življenja, blokirala in čao. Priporočam, da sama storiš isto, ker ne boš imela sicer nikoli miru, kajti s temi ljudmi z mentalnimi problemi je ena frka, te lahko not potegnejo in čist uničijo, če jim to dopustiš. Prav kot neke pijavke so nekateri.