zmečkano perilo iz sušilca
Pri nejemniku imamo pralno sušilni stroj. Sama svojega sušilnega stroja nisem nikoli imela zato nimam izkušenj. Vem pa, da so sušilne vedno vsi hvalili kako jim ni treba večino cunj likat.
No pri meni ni tako. Posteljnina je bila tako zmečkana, da se je še meni zdela obupna, pa čeprav nikoli nisem likala posteljnine. Majic in trenirk si sploh ne upam dat noter, ker po moje bo isto.
V čem je fora? Znamka stroja, kombinacija obojega, velikost bobna??
pralno sušilni stroj ni isto kt pralni + sušilni stroj (ločeni zadevi)..že razlike v bobnu (velikost) so take da te kap trofne, kot drugo pralnosušilni stroj uporablja drugačen način sušenja kt sušilc
moje mnenje..poskusi žehto ki ji opereš dat na pol in jo pol posušti, nato pa še pol
drgač pa če maš plac si omisli sušilc omenjeni stroj pa rabi zgolj za pranje
Ja mogoče res dam preveč perila v boben, posteljnina dejansko zasede veliko prostora.
Žal nimam prostora, da bi imela še ločen sušilni stroj.
Vzamem pa vedo takoj ko se sušilc ustavi. Verjetno bom še vedno večino stvari dajala kar sušit na stojalo za perilo. Jezi me samo to prehodno obdobje, ko se zunaj tako slabo suši.
Mi je znana zadeva. Sama imam tudi pralnosušilni stroj, višjega cenovnega razreda.
Cunj sploh ne sušim več v njem, ker so grozno zmečkane. Doma pri mami sem vedno
sušila v sušilcu in nikoli se mi ni zgodilo, da bi sušilec kaj pretirano zmečkal. Črne
cunje sem tako in tako vedno raje vrgla v sušilca, da je pobral še mucke. Tako, da je
res nekaj na tem, da je bolje iti v nakup obeh strojev posamično.
Imam en poceni Indesitov pralno-sušilni stroj in ja, ko sem prvič sušila posteljnino, je tudi mene kap, ker je bila tako zmečkana, a dejansko je fora v tem, da stroja ne nabašeš.
Zdaj dam sušit tako, da je napolnjena samo polovica bobna in ni nič zmečkano. Sušim tudi majice, brisače…trik je samo v tem, da ne nabašeš preveč.
Vedno se začnejo pametovanja, kako je boljše imeti oba stroja ločena – eni pač te opcije nimamo. In je pralno-sušilni stroj čisto v redu, samo je treba pogruntat, kako delat z njim.
Imam pralno-sušilni stroj in nikoli ne dobim ven zmečkanega perila. Stroj napolnim do polovice, ven pa poberem takoj po sušenju, ko je perilo še toplo, in ga samo zložim, v omaro pa ga dam, ko se ohladi. Imam pa čisto navaden pralno-sušilni stroj Beko, ki po mojem ni nek presežek. Verjetno obstajajo še boljši kombinirani stroji.