Ne sekiraj se! Jaz sem tudi shujšaja 10 kg (iz 75 na 65), pa imam kot prej košarico C. Za šport je to že malo ovirajoče, priznam, vendar se nimaš kaj sekirat, rajši si kupi en res dober modrček, da ti bojo stale kot je treba (odštela boš sigurno cca. 10.000,00 SIT, če bo kaj vreden)! Bodi vesela, da jih imaš, in priznaj, brez njih bi bilo dolgčas!
Rajši si jih naredi lepo stoječe in jih imej za svoj zaščitni znak!!!
Če te pa motijo pri športu, si pa obleči 2 športna modrčka en čez drugega, ki morata biti eno številko premajhna, pa boš imela vse lepo ob telesu!
Lep pozdrav!
Afna, te čist razumem. Košarica B in C pri športu ne ovirata toliko in se ju da lepo umestit v kak športen nedrček. Kar je večje pa… Sama imam F in takih športnih nedrčkov ne delajo!!! In skočiš ti, skočijo tudi one… Groza…
Sama sem trenutno ne dieti in malo so se mi prsi že zmanjšale (no, ne vem, če glih zmanjšale, malo pa so se povesile bolj kot prej).
Običajno je tako, da vse tiste, ki hujšamo, najprej shujšamo v tisti del, kjer ne bi rade. Tam, kjer bi rade pa kar ostane (pa naj bo to trebuh, rit ali prsi).
Imejmo se rade takšne, kot smo, čeprav je včasih to težko. Ker na sebi prej vidimo negativne strani kot pozitivne.
Lep dan,
R.
Glede na to, da imaš E, kar je res že kriza (ni moj namen, da te zafrustriram), saj imam jaz že s C probleme, bi si jaz na tvojem mestu omislila operacijo vsaj na C. Če še nimaš otrok počakaj do takrat, če ne pojdi pa k zdravniku in “jamraj”, da te boli hrbet, kjub temu da si shujšala in da imaš psihične težave s tem. Mogoče te pošlje na operacijo, mogoče ne, kaj veš. Če te ni strah operacije, le pojdi vprašat. Sigurno je manj nevarno pomanjšanje kot povečanje!!!
En mesec trpljenj (al pa še tolk ne) in celo življenje lepe joške – kaj bi še rada!? Upaj se!!! Jaz te podpiram. Tudi sama bom šla takrat, ko bom po otrocih, če bo treba kaj dvigniti, pod nož!
LP
še ena, ki ne ve kam z njimi.
He he Oliver od masaže še kvečjemu večje ratajo.
Jaz se matram na fitnesu z vajami, pa vmes ko se spomnim pilates vaje delam. Morda bo kaj zaleglo. Zaenkrat se še žal nič ne dogaja.
Operacijo plačajo le delno, če sploh jo. Meni so riziki zaenkrat še previsoki. Mislim pa da lahko take z več vseeno rečemo hvala plastični kirurgiji: pripomogli so vsaj k temu, da je danes malo večja izbira tudi lepih nedrcov večjih številk. Upajmo, da bo še bolje!
Oliver, saj ne da našemu niso všeš. Ampak saj ste slišali za Sašo Lendero – masaža je čudežno povečala prsi. Malo heca mora biti.
Imam že 2 otroka in kakor je napisala Posavka – z vsakim zmanjšanjem kg se povečuje zakon gravitacije.
Kar se tiče pa noža moraš pa imeti jajca. Nimam poguma in fertik. Zelo bi mi pomagalo če bi katera že imela izkušnje z zmanjšanjem. Si kar predstavljam da ful boli in ker moj prag bolečine ni visok….
Punce zelo dobri športni modrčki so od triumpha športna linija triacton, model trophy, samo se mi zdi da imajo samo do košarice E. Si ne predstavljam aerobike ali pa teka brez športnih modrčkov. Kako bi zmanjšala samo prsi ne vem, ker se ne da shujšati samo v en del. Vstrajaj pri dosedanjem načinu, to se pravi šport, gibanje, prehrana in probaj še malo zbiti procent maščobe. Npr začni s fitnesom ker se da preoblikovati postavo, npr nabildaj ritko da bo optično zgledalo telo bolj proporcialno. Sicer sem tudi sama zbila par kilc dol, pa je košarica ostala ista, le obseg se je zmanjšal. Tako da ti ne vem povedat magičnega recepta.
Silvy: če se kupi kvaliteten športen modrček ti ni treba dveh oblečt, to se je prakticiralo pred leti ko pri nas še niso imeli take velike ponudbe tega. Pa tudi številko premajhnega ni treba kupovati, edino čas si je treba vzeti pri probi modrčka ker imajo različni proizvajalci različne modele in pride do razlik. Pa tudi 10.000 niso, triumphov je 5.500 in vreden vsakega centa.
ojla
tudi jaz imam košarico D…
pod nož nikakor nikakor nikakor NE NE NE…boli boli nboli…sem gledala po tv….pa še brazgotine ostanejo……
sem pa nekje zasledila da obstaja postopek kjer ti prsi zmanjšajo z ultrazvočno liposukcijo…kaj več o tem pa nevem …razen da so res minimalne brazgotine…in pa da boli bistveno manj….
dejmo glave skupaj in probat čim več zvedeti o tem
lep pozdrav
gledala sem oboje in povečanje in zmanjšanje….
bi ti morala gledat posnetek bi se takoj premislila…
so počez zarezal…potem pa bradavice ven izrezal ja prov si prebrala…ven izrezali in z laserjem so potem tisti višek dojk “rezali”…zašili in prišili bradavici nazaj…grozno….
nič novega nisem izvedela za ta nov postopek…sm bl na tesnem z časom…
lp
ojla.
no, jest sem že bla pri marskeri tovrstni operaciji zraven.možno sicer je maščobo posesat, sam joškice bojo pol še bolj visele, zato je edina možna opcija skalpel.obenem ti naredijo tud mastopeksijo, se pravi, da bradavičke spet lepo stojijo.je pa tko, da so brazgotine, sicer ne tako opazne, ker so pod nivojem bradavice , sam so.je sicer nekaj tipov operacij, ponavadi pa se odločijo za T rez, lahko pa tudi za L, ki je za moj okus bolši, saj joškice stojijo kot pri mladenki.če se za to odločiš, ti toplo priporočam dr.Planinška.lahko se oglasiš pri njem tudi sam na posvet, pa ti bo vse lepo na dolgo in široko razložil.
aja, glede bolečin.niso prehude.po operaciji itak dobiš analgetik še kar za nekaj časa.tko da kr je za zdržat, brez skrbi.
Lp, nia