Najdi forum

Zmagala!!!?

Pozdravljeni

Ne kadim že 6 tednov. Torej je zmaga (zaenkrat) moja. Še vedno imam močno željo nikoli več kaditi.

V primeru, da me kdaj ponovno premami nikotinski opoj, bom sebi in vsem ostalim, ki si želite prenehati, napisala tole: ČE HOŠEŠ, LAHKO!!

Če je meni kot močni odvisnici uspelo prenehati, lahko preneha vsak in res čisto vsak, ki ima poleg želje tudi voljo. Vsak ,ki ve, da je vse odvisno od njega in ne od drugih. Ko se čisto zares odločiš stvar sploh ni tako huda. Te zagrabi pa te mine. Sprva je počutje res nekoloko bolj “bedno”, vendar se kmalu pokažejo pozitivni učinki in super počutje. Le vztrajati je treba.

Ne dajmo se, če hočemo lahko!

Pozdravljeni

Za malo spodbude začetnikom bivšim kadilcem in bodočim bivšim kadilcem.

Pred 8. meseci nemogoče, danes realizirano, brez hipnoze in kemije.
Ja, minilo je že 8 mesecev in vem, da jih bo še veliko več.

Če hočem lahko, velja zame in vse ostale.

Na kakšen način pa?
lpm

Super, sem vesela tudi zate 🙂 ….evo, moj boj se je šele začel, sem pri 4.dnevu, vendar vem, da ne bom odnehala….tudi jaz sem pokadila velikoooooo , sicer si zdaj pomagam s CHAMPIX-om, pa bomo videli, res pa je da sem tisto hudo začetno krizo že dala čez rame :::))))))) lp

ja1a upam, da še ustrajaš….naj tako tudi ostane. Če ti slučajno v tem poiskusu ni uspelo, bo pa v naslednjem , ne obupaj. Sama sem še vedno nekadilka, mimo je leto in tri mesece. Še vedno sem trdno prepričana, da to tudi ostanem. Ne rečem, kdaj bi ga z užitkom potegnila. Pa v naslednjem trenutku ugotovim, da se ne izplača. Če sem brez cigareta zdržala v največji krizi, razpadu zakona, bom brez probrema tudi sedaj, ko mi je ponovno lepo. Za srečo res ni potreben nikotinski opoj.

Vsak lahko, le volja je potrebna.

A ni zanimivo špejepe. Tudi sam imam sedaj skoraj največ nad glavo pa vztrajam.

Čestitam

Pazi sam sem enkrat začel nazaj kaditi po 7 letih!

LP

Gruber, pozdravljen

Ponovno po 7 letih??? Sama se popolnoma zavedam, če naredim le en dim, sem spet notri, tega res nočem. Kako lahko po 7 letih narediš takšno….kako bi rekla….napako??

Morda pa sedaj, ko se, kot praviš, ukvarjaš z drugimi stvarmi, nekajenje vzameš, kot nekaj čisto preprostega…..nekaj s čimer se ni potrebno toliko ukvarjati…….morda je bistvo, da uspe v najbolj kriznih situacijah, ravno v tem.

Gruber vztrajaj, če hočeš lahko!

New Report

Close