Najdi forum

Ima kdo podobno izkušnjo.

Punco (nisva par) imam zelo zelo rad, druživa se že kakšno leto, sva tudi intimna. Ker od mene ni bilo “nič”, se ne znam odločiti in niti ne vem kaj želim od življenja, si je odločila dati priložnost nekomu, ki si jo prav tako želi spoznati. Postal sem noro ljubosumen. Pred kratkim sva si vzela 10 dni pavze (ker sem jaz neodločen, predvsem imam veliko smeti iz preteklosti katere moram predelati), noro sem jo pogrešal, mislil na njo vsak dan, ko sva se dobila, da se pogovoriva kaj in kako naprej, sva pristala v postelji. Ko sem z njo mi je lepo a imam hkrati nenormalen krc v srcu, občutek tesnobe ki se ga nikakor ne morem znebiti. Sicer sem si že poiskal strokovno pomoč, ker jo več kot očitno potrebujem. Me pa zanima, če je imel kdo podobno izkušnjo, da imaš nekoga nenormalno rad a hkrati ob njemu čutiš neko utesnjenost in krč v srcu, ne morem brez nje a z njo tudi ne.

Hvala za komentarje.

Odločiti se moraš sam, kaj sploh hočeš v življenju.

Pišeš, da imaš punco, s katero sta intimna, a nista par? Po eni strani jo torej hočeš imeti, po drugi strani imaš občutek tesnobe, ko si z njo?

Mislim, da potrebuješ pogovor s psihologom ali s psihiatrom. Toda tvojega življenja ne more živeti nihče razen tebe. Ti si tisti, ki veš, kaj si želiš, koga si želiš, koga imaš rad. To moraš razčistiti pri sebi.

Odločitev je v tvojih rokah, življenje tudi. Srečno.

Se je za vprašat, ali ne gre mogoče pri tebi za kakšne težave z navezanostjo, torej, zakaj te je strah biti navezan. Kako je bilo otroštvu, te je kdo mogoče zapuščal?

 

Kok pa sta stara? Pretekle zveze? Zgodovina vajiniga odnosa?

New Report

Close