Najdi forum

Pozdravljeni

Pred dnevi sem nesrečno-nerodno padla na trtico.
Ker kljub delnemu mirovanju in jemanju portibolečin.tbl. bolečine niso ponehale, oz, so postajale še hujše, sem odšla na Rtg, na katerem so ugotovili
da imam zlomljeno trtico, nimam pa nobenega zamika hrbtenice.
Zanima me kakšno je vaše mnenje glede moje težave; morebitne terapije ravnanje, predlogi???
Hvala in lep pozdrav

Morali bi se s slikami oglasiti v naši ordinaciji[/url], da vidimo, ali gre dejansko za zlom (v tem primeru pomaga le mirovanje) ali gre za zamik trtice, v tem primeru bi vam z manualno terapijo lahko pomagali.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Hvala za odgovor,
vendar vam je verjetno že jasno, da sem po desetih dneh
dobila odgovor še kje in uredila zadevo.

Lep pozdrav

Ne vem zakaj taka “prijaznost”, na forumu sem objavil, da sem na dopustu v tujini do 10. januarja in ne vem zakaj ste potem objavljali vprašanje, če se vam je tako mudilo.
Vseeno upam, da ste težavo uspešno rešili.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Pozdravljeni,
se opravičujem,
zaradi zadnje čase zelo redkega, pa še to zelo na hitro opravljenega ogleda, mi je inf.o dopustu ušla.

Ja,težav s trtico skorajda več ni, v roke me je dobila zelo dobra Bownova terapevtka.

Kljub temu hvala.
Vse lepo!

New Report

Close