Zlom pet in hipotiroza
Hvala za odgovor. Moram pa povedati, da sem bragotine zelo uspšeno saniarala z rjavo kremo Cosmerba – dela čudeže. Operater ni mogel verjeti, da me je rezal tam, kjer se je sedaj poznala samo drobna bela črtica … brazgotin pravzaprav ni.Pa sem bila rezana od vrha gležnja pa do sredine stopala po obeh nogah – obe peti. Morda komu drugemu ta informacija tudi pride prav.
Kaj pa je to akupunktna masaža po Penzlu ? Se jo izvaja pri vas ? Kaj je namen te masaže? Kolikokrat je potrebno priti ? Cena ? veliko vprašanj, kajne ? Upam, da boste tudi odgovorili. Hvala vnaprej.
Pozdravljena!
Na način celjenja vpliva ne samo katero kremo ste uporabljali, ampak je pomembno tudi kako vaše telo tvori brazgotine, tako da morda nekomu drugemu ta enaka krema ne bo enako učinkovala kot vam. Zahvaljujem se v imenu vseh, ki to berejo za dobronamerno informacijo.
Namen masaže je vzpostaviti ravnovesje pretoka krvi, energije po celem telesu. Indikacije so enake kot za akupunkturo. Izvaja se jo na golo kožo, je zelo prijetna, nežna in res učinkovita tehnika. Vrsto let jo izvajam tudi sama in so resnično lepi rezultati.
O ceni ne želim govoriti prek medoverneta, vam jo pa z veseljem povem po spodaj navedem telefonu. Upam, da ne zamerite in me razumete.