Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina ZLATE RIBICE – NASVET

ZLATE RIBICE – NASVET

Aja pa še to – ribe velike in majhne imajo sedaj v 1 € shop- te imajo res zeloooooo dolgo življensko dobo in se med seboj odlično razumejo – samo ne puščaj jih predolgo na soncu, ker hitro zbledijo. Ribe pa si lahko nabereš kar iz samih košaric in ne boš verjela- stanejo samo 1 €.

ali je to odvisno ker so ribe male in velike da toliko stanejo sam jaz hočem tako lepo ribico aja pa zlato koliko stanejo te?

ali tudi stanejo 1 EUR?

Mene pa zanima ali bi za zlate ribice v akvariju potreboval tisto napravo iz katere gredo mehurčki?

ja seveda bi potrebovale

Do nedavnega sem bila prepričana do George Bush nima konkurence! Žalosti me edino to – da sem mislila, da bo konkurenca kakšen Hillbilly iz Appalachie in ne primerki iz Slovenije.
Vse skupaj me že močno spominja na film Deliverance!

slabo mi je ko berem to..Kak folk ne razume da ne morš met zlatih ribic v tak malih akvarijih.. daj not gupije pa neonke tam jih lahko maš 10 v 60 litrskem!

ja pa jaz hočem kakšne 3 ali 2 ribice v malem akvariju pol pa ja nebom kupla največjega!

Tak akvarij je premajhen še za eno, kaj ti spet ni jasno?

nikaaay – pa a ti znaš barti? Resno te sprašujem?
v temo: Kaj v akvarij sem ti lepo napisala vse – ne delaj se norca in si preberi!
Če ne znaš poiskati ti še 1X KOPIRAM – lej resno no- temo smo obdelali že 1000x in jo že ribe znajo na pamet!

kaj pa pomeni barti? sory ampak js nwm 😀

pol vsaj napiš prav ne pa narobe ka ti ni jasno!mal glej ka pišeš! 😀

Reče nekdo, ki tu še ene besede ni napisal pravilno slovensko (kot se za forume spodobi) 😛

joj no ka pa ti veš pojma nimaš pa se neki vsiljuješ not bot rajš tih ok 😀

Toplo svetujem vsem, da si preberete ta članek o zlatih ribicah.

http://zlataleta.com/ribice/

p8- pri tej temi ne pomaga več noben link, nasvet, kopiranje člankov, citiranje…..
In to iz čisto preprostega razloga- še vedno se bodo našle osebe kot so nikaaay, gringo666, puhica anitika (čeprav imam občutek, da je to vse ista oseba) s svojim totalno neumnimi vprašanji.

Berem poste zgoraj, kako lepo skrbijo za zlatke v 10l akvariju…. moram povedati pojma nimate kaj jim delate. Tudi moji začetki so klavrni, ravno tako sem imela 5 zlatk v 50l akvariju…. se mi je zdelo full lepo in krasno…. a le nekaj časa…. kmalu so začele poginjati in danes imam še 3 a ne več v 50l akvariju ampak v 300l in vam povem razlika je več kot očitna, 2 zlatki sta klasični ena pa je pajčolanka in kako ti to plavajo ufff kar užitek jih je gledati. Zato tiste ki trdite, da lepo skrbite za 2 zlatki v 10l vode…. jao jao, mučenje na kubik ne kvadrat!

kakšno je obnašanje ribice ko umira?

JEBI SE PA BOŠ IZVEDLA TOK VELSGA MAM A SI ZA RIBJI FUK

Sem lepa lejzbika rada fukam.Sem prostitutka samo za ženske.
041 184

New Report

Close