Najdi forum

Zlata poroka

Povabljeni smo na zlato poroko konec avgusta, pa me zanima ima kdo kakšno idejo kaj nest za darilo?
Vsem hvala za nasvete!
Lep sončen pozdrav!

Bi pa moral mal več vedet o njih, ali sta fina ali sta preprosta človeka, v mestu, na kmetiji, koliko sta pravzaprav stara, pa za koliko denarja bi dala darilo…..Potem bi lažje predlagali.

Stanujeta v podeželski hiši, stara sta nekaj čez 70 let, sta zelo verna, preprosta človeka.

Hja, npr. najamete kake pevce da jima pridejo kako lepo vižo odpeti, ali pa da kdo naslika njuno domačijo, pa če vas več skupaj vrže za bon za npr. 3 dni v toplice ali kak izlet v njima ljube kraje, gugalni stoli, lepa košara s sadjem….težko reči kaj, odvisno za koliko denarja je darilo, s šopkom in torto menda nikoli ne fališ, sploh če sam darilo narediš…

Mojči, jaz ti napišem lep govor, pišem jih za vse okoli nas in vsi so bili do zdaj zadovoljni. Vendar zaračunam 2000 sit, ker imam tistih za bohlonaj polno malho (glede na to, da se ne poznava). Če te zanima, časa je še dovolj, oglasi se.

zdravo!mene pa zanima če bi lahk napisal govor za mojega dedka in babico ki praznujeta zlato poroko!živita na kmetiji in imata 4 otroke odrasle!in 8 vnukov!rada bi res llep govor!

pozdravljeni!dedek in babica letos praznujeta zlato poroko…imata 6 sinov in 11 vnukov.stara sta malo čez 70 let in živita na podeželju…zanima me, kaj bi jima lahko vnuki podarili za takšno priložnost?tudi za kakšen lep in izviren govor se priporočam… 😉 najlepša hvala za odgovor!!!

Zdravo!
Na forumu praviš da pišeš govore. potrebovala bi govor za zlato poroko.
Prosila bi te če me pokličeš na tel 041 751 263

Hvala in lp Jasmina

Hay
Moja babica in dedek praznujeta ZLATO POROKO kak govor bi mi predlagali

pokliči me na 031 625 317, ti lahko zrihtam

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Torej kakšen skupen portret slavljencev?

Bla bla bla bla bla bla bla, bla bla. Bla bla bla bli blo blu bli blo.

Bla Bla !

New Report

Close