Najdi forum

življensko zavarovanje

Ali obstaja kakšna opcija pri KD banki, da bi dobil kredit v višini 15.000€.

Nimam odprtega računa pri banki.

Bi se pa v ta namen zavaroval življensko in nezgodno, imel bi tudi poroka.

Obstaja kakšna možnost pri vas v to smer?

Hvala,

Pozdravljeni,

svetujem vam, da se obrnete na KD Banko, dobite jih na tel. številki 059 22 00 00. Za vas bodo pripravili ustrezno ponudbo.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

To že razumem, da mi bodo pripravili ustrezno ponudbo za kredit. Zanimalo me je, če je lahko zavarovanje razlog za odobritev ali kaj podobnega.

Navadno banke raje odobrijo kredit, če oseba sklene življenjsko in nezgodno zavarovanje. Odobritev kredita je odvisna od posamezne banke in načina zavarovanja kredita (porok, hipoteka, zavarovalna polica).

Za banko predstavljate nižje tveganje, če sklenete življenjsko in nezgodno zavarovanje, saj v primeru smrti, pojavitve kritične bolezni ali ob nastanku nezgode ali invalidnosti, kredit poplača iz sklenjenega zavarovanja. V tem primeru ni potrebno unovčiti hipoteke ali terjati poroka. Priporočene zavarovalne vsote za zgoraj naštete rizike se lahko izračuna glede na specifične podatke posameznika.

Svetujemo vam sklenitev zavarovanje za primer smrti. S tem si boste zagotovili, da v primeru najhujšega, breme vašega kredita ne bremeni vaše bližje. S sklenitvijo takšnega zavarovanja poskrbite, da bo banka poplačala kredit iz zavarovanja in vaši najdražji bodo lahko mirno spali.

Upam, da sem vam pomagala.

Lp,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Živjo

Glede kreditov je možno slišati prav vse. Nekatere banke dajo ugodnost če sklenete življenjsko zavarovanje, nekatere ne. Zelo je odvisno tudi od trenutne ponudbe posamezne banke.

Vsekakor vam bolj svetujem sklenitev riziko zavarovanja za primer smrti zaradi vaše lastne oz. varnosti družine.

Če se zgodi najhujše – smrt, potem zavarovalnica izplača zavarovalnino, ki jo svojci namenijo za poplačilo kredita.

Veliko uspeha pri iskanju ugodne ponudbe

Zastopnik

New Report

Close