Življenje v tujini USA,GB
Pozdrav !
Že en čas se ogrevam zato da bi šel v Zda ampak ne kot turist ampak tja živet z nekaj denarja ki sem ga prišparal da bi mi bilo dobro za začetek za poklic pa prenočišče bi si pa urejal sproti. Sicer se mi je pa dokaj težko odločiti med NY,LA-jem ter Londonom če bi šel v GB jezik mi sploh ni problem govorim tekoče več jezikov glede dela sem pa mislil na web developerja ali pa kaj podoobnega v tem smislu.
Pa lepo prosim ne pisat bednih komentarjev.
LP
+ Lepo bi bilo če je gdo od tam da bi se direkt razpisal zakaj je odšel tja kako je preživel in če je res boljše kot pa v prinas ker teoretično gledano bi moralo biti več priložnosti.
Vsekakor bi na tvojem mestu izbral VB, kjer lahko zacnes delati z veliko manj papirologije kot v ZDA, tam bi moral delati na crno, razen ce najdes podjetje ki je pripravljeno sponzorirati vizo zate. V ZDA ne smes delati ce si vstopil s turisticno vizo (90 dni).
LP
jaz se strinjam z ANC1 , ce izbiras med UK in ZDA ima UK prednost ker tam vsaj z jezikom ne bos imel problema………?!.
Veckrat gledam documentacije kaj se zgodi v USA v primeru neuspeha. Kako lahko zivljenje postane neizmerna beda, kriminal in deprivacija, da kaj takega se ne zgodi nikjer drugod po razvitem svetu.Pa kaj vam to pravim saj sami veste.Jaz se na dopust nocem iti v Ameriko.Absolutni kapitalizem ne funkcionira isto kot absolutni komunizem, isto sranje.
ne sadaj
Forum je zaprt za komentiranje.