Zivljenje v Evropi
OK Evropa je odprta in kaj se dogaja? Kot veste tu so dve Evrope ena je bogata, napredna , kulturna. civilizirana druga polovica je pa revscina , socializem in brez kulture. Sedaj vsi hocejo v napredno, civilizirano stran Evrope kjer se znajdejo kot “fish out of water” Tega so krivii politiki in kot je to normalno., proti volji ljudstva. Saj veste da politiki v sloveniji niso vredni pol kurca isto politiki v tujini niso vredni zaupanja. Vedno je navaden narod ki nastrada. V glavnem, na kratko povedano, sedaj imas pravico iti komor ti pase toda ne pricakuj da si povsod dobrodosel.
lp
in kaj zopet zelis?
sam sem tudi imigriral in v trenutku dobil sluzbo v solstvu. pa brez diplom. samo zato, ker sem imel kaj pokazat, ker sem bil delaven v zadnjih nekaj letih. vse je odvisno od srece in ja. tujec bom tam zmeraj, cutim in se mi to zdi posteno, logicno, normalno, ne pa kot v sloveniji. aja. pa v tej organizaciji nas je le nekaj tujcev.
politika pa me ne zanima, saj je v vsem tem casu do mene delovala korektno. malce me skrbi le skrajne desnice, ki se krepi, vendar tudi oni samo civkajo kot je pri nas SNS. mesanje megle in nic drugega.
Vsem bralcem
Ali veste da idiotske pseudomine za katerim se nekateri skrivate , je nesmiselno in pokaze znacaj doticne osebe.. Ne misli da si duhovit se motis saj clovek ki samega sebe ponizuje in to brez ocitnega razloga mora imeti ogromen kompleks manjvrednosti. Sicer,poleg tega, same izjave ki jih nekateri izdajate so primerne dusevno bolanim.Se hujse pa je da ena in ista oseba uporablja novo ime v vsakem pismu., ter obenem odgovarja na svoje lastno modrovanje. Nismo vsi idioti ves! So fuckoff!
ja pa ne?
Forum je zaprt za komentiranje.