Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost življenje po življenju

življenje po življenju

Ali je kdo bral knjigo življenje po življenju?
Kaj menite o tem in posmrtnem življenju

Knjiga je zelo zanimiva in bi jo priporočil vsem ki radi vsaj malo razmišljate kaj bo nekoč z vami!

Hm posmrtno življenje, eni pravjo, da konec koncev živimo samo zato, da tja pridemo!
Marsikdo mi je že rekel, da če je pa to kar imamo tukaj (v tem življenju), če je pa to vse pa tud kurc gleda (se opravičujem izrazu, ampak izraz kurec najdemo tud v slovarju slovenskega knjižnega jezika)!

Jaz osebna pa pravim da upam, da bo tam za dihat, ker mam izbrano že partnerko za tisto obdobje!!!! (haha)

Lep dan vsem!

Hmmm zanimivo, ampak jaz temu ne morem in ne morem verjeti. Pa bi bilo vem da zame boljše. Nevem, bom poskusila z branjem.

dejte se imet tukaj v tem življenju maksimalno fajn,ker potem je le potem….se nič ne ve….pa tudi če se kam pride,se imejte vseeno tukaj maksimalno fajn….predvsem pa ne bodite škodoželjni,nevoščljivi,nesramni do drugihne opravljajte ljudi okoli itd.itd……posvetite se sami sebi,brigajte se zase in za svoje najbljižje in še tiste ki so vam blizu….spoštujte vse kar leze in gre,bodite prijazni….no,če vam že to uspe,potem kaj lepšega po smrti ni za pričakovati….

Sem ateist in ne verjamem, da me še kaj čaka po smrti. Mogoče bi rad verjel v to, da ko umrem, se potem spet zavem v nekem novem telesu, da samo truplo razpade, duša pa je večna. Ne vem. Bom prečital zadevo

Ste se kdaj vprašali, kaj pomenijo tisti “deja vu” občutki – ko nekaj doživiš in točno veš, da se ti je to že zgodilo. Morda pa podoživljamo življenje spet in spet. Sama sicer nimam pojma, kaj bi me lahko čakalo po smrti – upam, da nekaj le je. Človek se enostavno ne more sprijazniti z tem, da ko enkrat umreš te enostavno ni več – kot spanec brez sanj.

Pustimo se presenetiti in uživajmo to življenje tu in zdaj! Če obstaja kaj po smrti nas bo tako ali tako počakalo…

Mislim, da bi bilo življenje po smrti neskladno z zakoni narave. Vrsta se ohranja s tem, da imamo potomce, ko smo potomce spravili ” h kruhu “, smo za vrsto neproduktivni in zato smo sprogramirani, da umremo.

Red v naravi in vesolju je tako čudovit in popoln, da nas navdajaja z mislijo, da mora obstajat še neka višja sila. Tudi vemo, da razumsko ne moremo dojeti vsega. Vendar tudi če obstaja višja sila, ne vem kaj bi pravzaprav počela z našimi “dušami” in zakaj bi nas ohranjala v kakršnikoli obliki tudi po smrti.

Imamo :mentalno ,astralno,spiritualno in materialno telo!

Zamislite se naslednje;koliko pameti /možganov je izkoriščeno/nekaj procentov.
Vprašajte se o napredovanju tehnike zadnjih sto let ?
Koliko je neizkoriščenega ?Kaj je še vse mogoče, pa ne vemo ?

Tolk za zdele,čao ALI !

Predstavljaj si življenje po smrti kot najlepše sanje, saj vsako noč ko se pogrezneš v spanec duša zapusti tvoje fizično telo in zaživ v neki drugi dimenziji(v sanjah).
Tako si jaz predstavljam smrt in življenje potem.

Čao
TOM

Vsak dan mi pride na misel, da bi se ubil – čakam in razmišljam………

Grem k svoji pokojni deklici…………………………….ne ubupavam tukaj,iščem proti utež, toda tista ljubezen do nje se ne da opisati.

Vem kaj so čustva, kaj razum……

In točno tako tudi je.

om-an.

(odgovor je bil za TOMa)

to pa so cisto prave resnice kar je notri napisano ker jas ze deseto zivljenje zivim .je ze nekaj stoletij sem bil krokodil . pa sem od starosti umrl in se spremenil v leva ko pa me je celo vest pekla za vse to kar sem pobil kot divjacino sem se v budhista spremenil po moji smrti –to pot sem samo hrano fehtal in molil cele mesece brez spanja in koncno sem prisel do karma to pot mi je bog rekel da naj znova doli grem da se za plod bavim posebno pa tistih ki kot jas zares mislijo da se bojo v angelce spremenili ..ljudje si mislijo da so to bedaste babnice to pa ni i ni res to so samo malo pojeb babnice ki samo cakajo da se v cebelo spremenijo in postanejo MaYa Abeille”” po nase to mora biti Maja Cebela”” one bodo letele od cveta do cveta in povohala =mirisala te lepe roze.. to pa kar nevejo da let ima svoje nevarnosti in jig gdaj pa gdaj v kravji drek odnese to pot pa bojo rogacice postale Tu notri se pa bojo veliko dreka nazrle .Pa bojo takoj sposobne da slovenke postanejo .Ker v sloveniji bojo v dreku celo zivljenje ,pa tudi bojo tako dolge roge z slovenci da sploh cez vrata nebojo mogle preci -kr po trebuho bo treba hoditi da se jim ne zataknejo ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close