Najdi forum

izginila je žalost iz srca ki je nastala zaradi prepira z osebo ki jo imam rada ma je lepo….živa hvala in poljub tvoji družini

Ja življenje je lepo, če znaš živeti?
LP

Sploh ne vem kaj naj napišem…..sedaj sem se nasmejala do solz……Prvič po dveh letih…….ŽIVA HVALA TI……mi pa se sekiramo za brezvezne stvari. Tvoja resnična zgodba mi je spremenila pogled na življenje.

KAKO SEM TI HVALEŽNA… Živa le tako naprej!

Ja, ob takšnih ljudeh, kot je Živa, se ostali, ki lahko hodimo po dveh nogah in imamo dve zdravi roki, zamislimo nad sabo. V resnici smo ljudje večinoma srečni.

Ko se zdajle vprašam ali sem srečna, je moj odgovor: Srečna sem! Pa čeprav nisem velika kot bi hotela biti, nimam skodranih las, kot bi si želela, nimam idealne teže …

Vseeno mislim, da se premalokrat spomnimo na takšne kot je Živa. Ker če bi se, bi po tem svetu hodilo veliko več srečnih ljudi.

Hvala, Živa. Za nekaj časa si mi poslala sonček v življenje.

Živa, hvala!!

Živa, še eno vprašanje: mojemu uredniku je zgodbica zelo všeč in jo bo objavil, zanima pa ga, če si za to, da naredi naš fotograf kakšno luštno fotko tebe in tvoje “makine”. Če si za to, mi pošlji podatke na [email protected] !
Lepo se imej!
Maca

Živa, jaz vsakemu verjamem, ko pravi, da je življenje lepo.
Tudi sebi. Probleme ima vsak svoje. Za otroke so njihovi problemi veliki, za nas, ko jih opazujemo, so malenkostni. Naši so pa taki, kakršne v danem trenutku zmoremo prenesti.
Želim ti poguma in moči, tako kot vsem tu na forumu.

Sorry, Maca! Zgodbico ja, fotke pa nikakor ne! Takšne stvari niso zame…Upam, da ne zameriš.
lp 🙂

Sploh ne, sej se mi je zdel, sam sem mogla vprašat!
Lepo se imej in vseeno hvala!

Najrajši na svetu imam ljudi, ki vedno vidijo “pol polen kozarec in ne pol prazen”. Ti Živa si pravi biserček tukaj.

New Report

Close