življenje, fatr, droge
theone, kaj si mislu/a sem povedati, ne vem….ker te ne poznam, te ne bom obsojala, in ker ti mene ne poznaš, tudi ti mene ne boš..kaj je proces smiljenje samemu sebi mi ni treba za to prebrati kake literature, lahko ti pokažem še na praktičnemu delu.
če bi jaz cele dneve iskala krivca za svoje početje v preteklosti, danes nebi sedela za tem računalnikom in pisala…tudi za mojo depresijo je bila razlog neka oseba..vendar ker sem ji odpustila, sem odpustila tudi sebi in se rešila SAMA! Če bi cele dneve pisala svoja mišljenja in kaj bi rada naredila, čez 1 uro pa vzela drogo, lahko sam sešteješ koliko je 2+2 in kje bi bila sedaj…
Jaz njega ne obsojam, nasprotno, vendar ker si je priznal, lahko naredi tudi nekaj več, ko pa samo plani..plani….in pisanje..pisanje..
meni ni pomagalo niti 5 prijateljev, niti pogovori s psihologi, niti psihiatri…pogovor je pogovor..tudi jaz sem pisala za kilogram težke literature kako se počutim, kje sem zasrala…pa mislš ti, da s pogovorom lahko kaj narediš? Lahko mu še 10 ljudi napiše in ga prosi, da naj neha, samo dokler sam ne bo čutil potrebe po tem, da spremeni sam sebe, potem ne bo nič.
Rajši kot si ti predlagal/a branje meni literatue, jo jaz priporočam tebi, ker s svojim trdim delom sem pomagala že marsikateri osebi…se, prebrala mnogo literature in naredila mnogo prakse, da sem dobila dovoljenje za delo z ljudmi…s tem se ne hvalim, pa vendar, učimo se celo življenje…tudi ti 😉
kaj je depresija, ti lahko napišem iz svoje spisane knjige, vendar nismo tu na forumu, da si bomo razlagali strokovne pojme…kaj je smiljenje samemu sebi, je samo fraza, ki jo uporablja večina ljudi, za lažje razumevanje…
spoštujem tvoje mnenje,tako tudi ti spoštuj moje.
in še en citat, ki je meni zelo ljub: najlažje človek pomaga takrat, ko je sam doživel enako, kot pred in po njim večlina oseb…
theONE napisal:
> taja 23 kdo si je pa izmislil da je smiljenje samemu sebi nekaj
> strašnega in izjemno napačnega?!in ti si se potem odločila to
> vrjet..neki ti povem.smiljenje samemu sebi (pa kak izraz je
> sploh to?!) je samo proces v življenju ki ga je treba
> sprejet.ko pride pač živim z njim.in ni nč slabga.to si ti sam
> v svoji glav mislš..da si proti temu.nekdo se je pa to
> izmislil.k ni vedu kaj sploh depresija je,in kaj človeka
> privede do tega..zarad tega neznanja je nastal ta izraz.zdj pa
> vrjami naprej..al pa se poglobi v literaturo o
> odvisnostih,depresiji.sam povem..da se mi to k si napisala ne
> zdi prov.