življenje
http://www.maat-center.com/forum/index.php?action=vtopic&forum=10
Pozdravljeni, ne vem če berejo ta forum tudi odvisniki, no pa vseeno….verjetno ne veste, ampak vsaka človeška duša ima v življenju eno nalogo…da še nekaj pridobi, se nauči, ali pa da ima popravni izpit….kaj hočem rečt…če se ne boste takoj naučili ŽIVETI v pravem pomeni besede, brez drog, s pomočjo ljubezni, Boga?!, narave….potem vas čaka v naslednjem življenju še hujša lekcija.
Resnicno priporočam, da bi za odvisnike organizirali eno duhovno delavnico…mislim da bi marsikoga to potegnilo “ven”….verjemite ni lepšega kot uživat življenje, zrave čutit smisel, it s kužkom v naravo tekat po visoki travi, se smejat, ŽIVET…..
Sploh nimate pojma kaj zamujate!
Čisto v narobno smer greste…zakaj se tako sovražite in se mučite, a se sebi nič ne smilite…ko iščeš drogo, pa iglo, pa se ves treseš…A TO TI JE ŽIVLJENJE? Tako ekstazo lahko doživiš tudi z meditacijo, ljubeznijo…da pripomoreš k lepšemu planetu, ne pa da sebe zastrupljaš!
Predlagam knjigo od Louise d. Hay in link ki sem ga napisala zgoraj….
Naj bo slogan: ZAČNITE ŽIVETI!
Andzoo: ali si kdaj videla nakriziranega narkomana? Ali so ti kdaj izginjali predmeti iz stanovanja? Ali si kdaj videla zadetega človeka? Ne moreš si niti predstavljat kakšno sranje dajejo skoz, ko se enkrat navlečejo…sej ne rečem, na začetku je najbrž kul, ko si dejansko zadet zaradi zadetosti, ampak ko moraš biti zadet, da preživiš….to je pa jeba.
In ja se strinjam s tabo, življenje brez droge je zakon.
Jaz imam eno vprašanje. Kdo so duhovni ljudje, kaj so duhovne delavnice, kako se obnašajo ti ljudje. Imam eno negativno izkušnjo, gtako da mi sedaj to ni čisto nič jasno.
Pa kdo pravi, da se narkomani ne znajo smejat.Znajo se ja pa tudi srečni znajo bit. Oni imajo tudi čustva!Pa radi znajo tudi imet!