Najdi forum

živi kdo v londonu?

Pozdravljeni!

Mene London že od nekdaj fascinira in bi z veseljem živela tam. Zanimajo me vaše zgodbe, kako ste prebili začetno fazo, zanima me res prav vse!

p.s. Čist sem v zraku, ker grem januarja v London, samo se mi srce trga, ker bom tam samo 4 / 5 dni.

Lahko mi pišete tudi na mail: [email protected]

Lepo se imej in predvsem pazi nase!
Kljub temu, da je to mesto izredno zanimivo, je tudi precej nevarno, primerjave z Ljubljano skorajda ni…
Ali bo to tvoj prvi obisk?

Ne zivim sicer v Londonu (sem le eno poletje), a ga obcasno obiscem. So tudi druga zanimiva mesta na temle britanskem otoku…

Živjo, v Londonu prebijem vsaj 3 mesece na leto in … fuj. Ni mi všeč, niti slučajno. Prej nisem verjela v razne nostalgije po domačem kraju, ampak je tukaj bistveno lepše. Tam pa toliko ljudi, zrak neznansko umazan, underground ves zakajen, vsepovsod gneča in vrste, ljudje (domačini) se spakujejo (no, saj vem, da je to njihov način življenja, ampak vseeno – zakaj mora prodajalka k tebi v trgovini pristopiti s: Excuse me, are you being served, madam? namesto s Can I help you ali kaj v tem smislu preprostega). Preveč dajo na formo po mojem mnenju. Pa vreme! Pa stroški za življenje. No, zdaj sem si malo izlila srce, pa brez zamere. LP

Se strinjam s tabo, Katarina… Tudi meni London sploh ne odgovarja zaradi vseh stvari, ki si jih opisala in mi niti najmanj ne ustreza zivljenje tam… Kako to, da prebijes kar nekaj mesecev na leto tam vsemu temu navkljub?
Ali si kdaj obiskala tudi kaka druga mesta in pa podezelje? Je veliko lepih in zanimivih krajev in mest na temle otoku, ki ga spoznavam ze kar nekaj let.

En lep pozdrav!
Tina

Živjo,
moj fant dela v Londonu, tako da moram tja, da se čimveč vidiva. Saj se človek navadi, in je res podeželje bistveno lepše (tako zelene zelene drugod ne vidiš), že Oxford je bistveno lepši, pa Greenwich,… Samo vseeno sem prisiljena večino časa prebiti v mestu, kjer je pa za moje pojme absolutno preveč ljudi. Sem pa odkrila nekaj meni prijetnih place-ov: Covent Garden, ne ravno v nedeljo, drugače pa super za zabiti nekaj ur, Camden town (tudi ne čez vikend), Greenwich,… Pa njihovi health clubi so tudi v drugi kategoriji kot naši (čisto, očesu in telesu prijetno, pa v savnah moraš imeti kopalke – super).
Kaj pa ti počneš tam? Če lahko priporočiš kake izletne destinacije, pa tudi v samem Londonu kaj za pogledat, ti bom zelo hvaležna. LP

Zivjo Katarina!

Joj, lepo da sem nasla ravno tebe..meni je London full full lep in si zelim kar tja za celo poletje..drugace pa sem ga obiskala ze 2x in resnicno mi je lepo…lepo bi bilo, ce lahko napises malo vec, ker jaz bi nenehno brala o Londonu…ce pa napises mail pa bi te tudi kaj povprasala..hvala ti

Lp
Chila

Živjo,
oprosti, ker je toliko časa trajalo, nisem opazila, da je kaj novega (pa še dvakrat sem bila tam vmes ;). Kaj bi te pa zanimalo? Napiši mail, pa ti pišem, LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close